Bob Marley: One Love / Боб Марли: One Love

| | | | | |
Bob Marley: One Love / Боб Марли: One Love

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Боб Марли: One Love празнува личния път и творчеството на великия изпълнител – от скромните му корени в Ямайка до международната слава, който вдъхновява поколенията с посланието си за любов и единство. За първи път ще имаме възможността да видим на голям екран силната история на Боб за преодоляването на трудностите и пътя, който се крие зад революционната му музика. Продуциран в партньорство със семейство Марли и с участието на Кингсли Бен-Адир в главната ролята и Лашана Линч в ролята на съпругата му Рита, Боб Марли: One Love гарантира, че животът му ще бъде отпразнуван по правилния начин.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

21-02-2024

9/10 Не обръщайте внимание на критиците, това е невероятен биографичен филм

Не ме интересува какво ще кажат тези критици за Боб Марли: One Love, този биографичен филм е изключително забавен. Струва ми се, че тези критици всъщност не са толкова запознати с Марли или с това какво представляваше той и как музиката му оказа такова положително въздействие върху хората в световен мащаб, въпреки че се правят на такива експерти. Семейството му е участвало в създаването на този филм и би трябвало да го познава по-добре от всеки друг. И Кингсли Бен-Адир, и Лашана Линч бяха невероятни в ролите си. Кингсли Бен-Адир капсулира Марли до последната буква. Той уцели правилните ноти с отношенията на Марли със съпругата му Рита и страстта му към музиката и народа. Освен това тежестта, която носеше като емблематична музикална фигура за повечето ямайци, и дразнител за онези, които го виждаха като нещо като продажник. Отидете и вижте филма сами, защото критиците биха ви накарали да вярвате, че този филм е нискокачествен, а той не е такъв. Той запознава по-младото поколение с Марли и музиката му и го представя отново на онези, които са изпитали личното му величие и музиката му от първа ръка. Насладих се на този филм и когато се прибрах вкъщи, си пуснах няколко песни на Марли.

0


17-02-2024

Исках повече от него, но ако трябва да бъда честен, все още е приличен филм по мое мнение

Всичко е хубаво, просто няма нищо толкова запомнящо се.

Достатъчно приятно ми беше гледането на "Боб Марли: One Love", макар че след края на ми се стори малко празен - нямам чувството, че съм научил много, нито че съм видял толкова много, във филма има три забележителни събития, но това е всичко. Музиката на участващите също не ми се стори невероятно оползотворена, предполагам, че не са искали да е прекалено джубокс.

Кингсли Бен-Адир се справя добре в главната роля като самия Боб Марли. Не съм суперфен на Марли или нещо близко до него, по принцип знам само най-големите му хитове, но приликата на Бен-Адир ми се стори неточна, която се затвърди едва когато истинският Марли се появи чрез архивни кадри в края. Но може би това съм само аз.

Лашана Линч се представя добре и е начело на останалите актьори, които са добре; интересно е да се видят и Джеймс Нортън, Майкъл Гандолфини... макар и да не разбрах, че това е Гандолфини до надписите. Като цяло имам чувството, че филмът само надрасква повърхността на живота на Марли. Исках повече от него, но ако трябва да бъда честен, според мен все пак е приличен филм.

0


Подобни филми

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани