The Flash / Светкавицата

| | | | | |
The Flash / Светкавицата

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Светове ще се сблъскат в „Светкавицата“, когато Бари използва суперсилите си, за да пътува назад във времето и да промени събития от миналото. Опитвайки се да спаси семейството си, той неволно променя бъдещето и попада в нова реалност.





В нея генерал Зод се е завърнал и отново заплашва да унищожи човечеството. Но този път няма супергерои, които да помогнат на Бари. Освен ако не успее да измъкне един много различен Батман от пенсия и да освободи един затворен Криптонец... макар и не този, когото търси.





За да спаси света, в който живее и да върне бъдещето, което познава, единствената надежда на Бари е да влезе в надпревара за живота си. Но дали абсолютната саможертва ще е достатъчна, за да възстанови вселената?

Тагове

Държава: United States, Canada, Australia, New Zealand

Коментари, мнения и ревюта

08-08-2023

9/10 - Чакането си заслужаваше

Този филм прави няколко неща невероятно добре:

Разказва история за произхода на героя, който вече е бил създаден, въвежда и развива персонажите по подходящ начин, прави реалистична тежестта на една много сериозна ситуация, като в същото време удря по струните на сърцето ви и същевременно поддържа наистина добро ниво.

Екшънът е наистина добре направен и не е пресилен. Историята блести.

Стегнете коланите и се пригответе за едно забавно пътуване. Страхотен филм. Имах големи очаквания и те определено бяха оправдани.

Ако сте чели комиксите или сте в крак с филмите и сериалите за Светкавицата, определено ще разпознаете някои от сюжетите, използвани във филма. Ако никога не сте го гледали, ще му се насладите също толкова.

Страхотен филм.

0


18-07-2023

4/10 - Изключително несполучлив филм с шокиращо лоши ефекти

"Светкавицата" е глупав филм. Не само че е много по-лек от повечето филми от Вселената на DC, но е и крайно неточен, като неуспешно се опитва да балансира между драматичните моменти и постоянните опити за долнопробен хумор. Компютърната графика е шокиращо лоша и на моменти напомня на "Полярен експрес" от 2004 г. Има някои наистина забележителни драматични моменти, когато Езра Милър не се напъва пред камерата, и ще излъжа, ако кажа, че детското ми сърце не се разтуптяваше от радост почти всеки път, когато се споменава Батман на Тим Бъртън, но в по-голямата си част "Светкавицата" е разочароващ провал.

1


24-06-2023

7/10 - Кийтън открадна цялото шоу

Току-що излязох от киното, след като изгледах Светкавицата.

ДОБРЕ Е. Филмът не изумителен, както се изказаха фенове, веднага след предварителните прожекции. Нито за миг не е един от "най-добрите филми по комикси на всички времена". Той дори не е в класацията за най-добрите филми на DC. Но аз се забавлявах много.

Може би пък зависеше от чувствата ми към Езра Милър. По-младият Бари Алън беше наистина дразнещ, но мисля, че това е целта.

Но най-много се открои Майкъл Кийтън. Когато "Батман" знае какво прави и невероятната филмова музика на Дани Елфман бумти, това си е чиста радост. Но не се заблуждавайте, това не е Батман 3, а филм за Светкавицата, в който участва Батман-ът на Кийтън.

Супергърл беше добра, хареса ми и ако получи самостоятелен филм, ще го гледам. Имаше някои изненади, за които се учудвам, че не са изтекли.

На моменти се усеща, че е времетраенето е ненужно дълго, а и някои от CGI са много странни. Като се има предвид към какво са се стремили, не мога да повярвам, че са си позволили да го пуснат по този начин. CGI в този момент е най-голямото ми оплакване.

Не мисля, че ще го гледам отново, но си прекарах добре.

0


Подобни филми

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани