Evil Dead Rise / Злите мъртви: Пробуждане

| | | | | |
Evil Dead Rise / Злите мъртви: Пробуждане
Video Thumbnail

Актьорски състав

Стрийминг платформи

Резюме

„Злите мъртви: Пробуждане“ пренася действието от горите в града и разказва зловещата история на две отчуждени сестри, чиято среща е прекъсната от ужасяващ демон, срещу който ще се изправят в кошмарна битка за оцеляване.

Тагове

Държава: New Zealand, United States, Ireland

Коментари, мнения и ревюта

08-01-2024

5/10 - Забавен, но и доста разочароващ

Очаквах да е по-страшно, по-шокиращо, но когато започнаха финалните надписи, просто имах по-големи очаквания от историята и героите. На героите им липсваше химия, развиване на характерите и истинско чувство за сплотеност, което би трябвало да е лесно, защото се предполага, че ще действат като семейство. Актрисата, която играеше лелята, нейните посредствени актьорски умения стърчаха като болен пръст. Графичната жестокост и хаотичната хорър енергия в сцените на убийства бяха страхотни. Дизайнът на продукцията е на най-високо ниво: разнебитен, стар жилищен комплекс в Лос Анджелис, някак си ми се стори, че Кулата на ужаса в Стария Холивуд (но в модернизиран вариант) с начина, по който бяха проектирани вътрешният коридор на апартамента и асансьорът. Сюжетът е елементарен и му липсва оригиналност, а на мен не ми пукаше какво ще се случи с някой от героите, освен може би с най-малката дъщеря. Мога само да си представя колко повече щеше да ми пука за тази героиня, ако Джейн Леви (от филма "Злите мъртви" от 2013 г., чиято роля всъщност е ВЕЛИКА АКТРИСА ЗА ХОРЪР ФИЛМИ) се беше върнала в този филм от франчайза. Не препоръчвам да си губите парите, като гледате този филм в кината.

0


26-12-2023

3/10 - Отегчителен

Разочарование... Филмите за Злите мъртви винаги са имали прости истории, но в този сякаш се случва още по-маловажно от обикновено. Семейство попада в капан в една сграда и мъртъвците ги преследват. Не се случва нищо наистина креативно или запомнящо се. Дори не усетих никакво напрежение, да не говорим за истински страх. Наистина ми се струва, че този филм е направен от неподходящия човек - не мисля, че те знаят какво прави един филм на ужасите добър и определено не заслужават да режисират филм за Злите мъртви. Това е по-скоро касапница от много ниско ниво, отколкото продължение на една от най-последователните хорър поредици. Също така, препратките бяха неубедителни. А що се отнася до големия финал? По-добре да ни го бяха спестили!

0


Подобни филми

Коментари


6/10 Губи се същносттаТози филм не
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани