Beautiful Disaster / Красиво бедствие

| | | | | |
Beautiful Disaster / Красиво бедствие

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

В Красиво бедствие лошото момче Травис Мадокс (Дилън Спраус) е точно това, което първокурсничката Аби Абърнати (Вирждиния Гарднър) иска… да избегне. Нощем той участва в нелегални боеве, за да печели пари, а през деня е колежанският разбивач на сърца. Но Аби не желае да има нищо общо с Травис и привидно е напълно неподвластна на чара му. Тази липса на интерес от страна на Аби привлича Травис, който решава да я спечели като ѝ предложи облог: Ако той загуби следващия си боксов мач, няма да прави секс в продължение на месец, но, ако спечели, Аби трябва да се премести да живее с него в апартамента му за същия период от време. Травис обаче няма никаква представа, че мрачното минало на Аби е напът да изплува на повърхността и може би той най-накрая ще срещне достоен съперник.

Сексуално заредена романтична история за привличането между противоположностите, Красиво бедствие разглежда по атрактивен и достъпен начин темите за любовта, ревността и принадлежността, и ще допадне както на почитателите на популярния роман на Джейми Макгуайър, така и на тези, които просто търсят по-различно, любовно киноразвлечение за началото на пролетта.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

09-01-2024

7/10 - Просто забравете за книгата...

Изгледах го снощи и въпреки че рядко оставям коментари, реших да го направя, тъй като това беше много приятна изненада за мен. Освен няколкото стряскащи скока в сюжета (които бяха доста лесни за пренебрегване, като се има предвид контекстът), мисля, че това беше наистина добър романтичен филм и много по-качествен от първоизточника. Беше по-забавен, отколкото очаквах, но се взе достатъчно сериозно, за да ангажира; добра актьорска игра, очарователни и най-вече правдоподобни герои и страхотна химия между двамата главни герои. Също така ми хареса да видя Брайън Остин Грийн в роля, която не очаквах. Имаше и забавен вик към поредицата "After". Хареса ми.

1


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани