Cocaine Bear / Кокаиновата мечка

| | | | | |
Cocaine Bear / Кокаиновата мечка

Стрийминг платформи

Резюме

След като наркотрафикант изхвърля кокаин на стойност милиони долари от катастрофиращ самолет, вбесеният му бос изпраща най-доверения си помощник и своя не особено способен син да открият и да върнат изгубения наркотик. Двамата влизат в надпревара с полицията, за да се доберат първи до кокаина, но откриват, че вече са изпреварени от… гигантска черна мечка.

Заедно с местните горски рейнджъри, група туристи, тийнейджъри и една разтревожена майка, двамата се изправят пред ужаса на погълналия зашеметяващи количества кокаин, 200-килограмов върховен хищник, който спретва незабравима наркотична вакханалия в търсене на още дрога… и кръв.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

02-05-2023

6/10 Пороците на една мечка...

Ако днес отидете в гората, със сигурност ви очаква голяма изненада, тъй като майката мечка е отворила торбичка с кокаин и се е устремила към небесата, това я е направило малко избухлива и темпераментът ѝ няма да се успокои, ако се досети, ще оформи крайниците ви и ще ги ампутира.

Това не е най-лошият филм за наркозависима мечка, надрусана с кокаин, на който ще попаднете, и вероятно няма да е последният, тъй като вариации на тази тема със сигурност ще се появят в бъдеще. Често е забавен, като различни придатъци и части от тялото се отстраняват със зъби и нокти, има прекрасни изпълнения и сигурно е било забавно да се режисира и снима.

0


24-04-2023

8/10 Хахахахахахаха

Откъде да започна. Нямах представа от никакви трейлъри и никакви ревюта. Видях плаката и заглавието и си помислих: "Определено ще го гледам". След като го видях, мога да кажа с увереност, че е точно това, което трябва да бъде филм с името "Кокаиновата мечка".

Освен че е изключително забавен и скандален трилър, този филм е и истеричен. Често се смеех с пълен глас. Толкова много части са перфектната комбинация за запомнящо се и забавно преживяване. Филмът знае точно какво прави.

Другото нещо, което ме зарадва, е да видя как едно студио има смелостта да позволи на създателите на филма да се развихрят. Сравнявам го с М3ган, който се стремеше към подобен тон. Но M3gan беше смекчен до PG-13, за да могат да го гледат тийнейджъри. Кокаиновата мечка е оценена с R, както би трябвало да бъде. Не е безпричинно, но изобщо не се усети сдържане.

Аз се забавлявах с този филм. Ако заглавието или предпоставката ви заинтригуват, най-вероятно ще останете доволни.

0


09-04-2023

5/10 Разочароващо - очаквах много повече!

Кокаиновата мечка обещаваше толкова много, но просто не ми допадна.

Според мен има твърде много герои, което се превръща в малко досадно занимание и разбива нещата прекалено много. Ако имаше повече фокус върху само няколко герои като главни действащи лица, щеше да е по-добре.

Хуморът не винаги ми допадаше. Понякога беше добър, но твърде често ми изглеждаше плосък и ограничен.

Главната идея е страхотна, но според мен не стига достатъчно далеч. Струва ми се, че имаше много повече забавление, което да се получи в цялата концепция. Въпреки че казвам това, има някои безумно забавни и ужасяващи body horror моменти, а ефектите на мечката и детайлите на нараняванията са от най-високо ниво.

Като цяло малко разочарование. Този филм е предимно забавен, както се очакваше, но концепцията се изчерпва, когато дойде третото действие. Не е точно това бунтарско зрелище, на което се надявах.

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани