Ant-Man and the Wasp: Quantumania / Ант Мен и Осата: Квантомания

| | | | | |
Ant-Man and the Wasp: Quantumania / Ант Мен и Осата: Квантомания

Стрийминг платформи

Резюме

Време е за следващата глава от историята на Марвел. Този февруари Ант Мен и Осата: Квантомания бележи началото на пета фаза от изключително популярната и успешна киновселена на студиото и ще ни отведе дълбоко в неизследваните територии на квантовия свят – свят, криещ огромна тайна и свят, който не е това, което изглежда на пръв поглед. Готови ли сте за уникално фантастично пътешествие, каквото не сме виждали досега?

В Ант Мен и Осата: Квантомания Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) продължават своите приключения като Ант Мен и Осата, като към тях се присъединява дъщерята на Скот – Кейси Ланг (Катрин Нютън), както и родителите на Хоуп д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър). Те се впускат да изследват невероятните измерения на квантовата реалност, взаимодействайки си със странни същества, а приключението им ги отвежда отвъд пределите на всичко, което са мислили за възможно.

Първият трейлър на Ант Мен и Осата: Квантомания разкрива мащабите и невероятните измерения на тази изключително странна и вълнуваща реалност и обещава много хумор, иновативен фантастичен екшън и завладяваща история, в центъра на която са добре познатите ни герои, които освен с външни заплахи, трябва да се справят и с проблемите на новата семейна динамика.

В допълнение, трейлърът загатва и за появата на следващия голям злодей във вселената на Марвел – Канг Завоевателя (Джонатан Мейджърс), чиято алтернативна версия феновете познават от първия сезон на телевизионния сериал Локи. Канг ще изиграе изключително важна роля в предстоящите събития и ще се изправи срещу Отмъстителите в свръхочакваните Отмъстителите: Династията на Канг и Отмъстителите: Тайни войни.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

02-04-2023

7/10 Не е нещо зашеметяващо, но е добро начало на Фаза 5

Като цяло този филм ми хареса много и за мен беше хит! Някои елементи не се получиха съвсем. Но те са минимални и по никакъв начин не си тръгнах от киното, повлиян негативно от тях. Мащабът е голям актьорската игра беше впечатляваща! Комедийният аспект на франчайза все още е много жив. Всичко се получи и течеше по един забавен странен начин. Нищо умопомрачително.

Синопсис: Партньорите супергерои Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) се завръщат, за да продължат приключенията си като Ант-Мен и Осата. Заедно с родителите на Хоуп - Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър) и Ханк Пим (Майкъл Дъглас), и дъщерята на Скот - Каси Ланг (Катрин Нютън), семейството се озовава в изследване на квантовата сфера, общува със странни нови същества и се впуска в приключение, което ще ги тласне отвъд границите на това, което са смятали за възможно.

0


14-03-2023

7/10 Големи идеи, малка история

Третият солов филм на Ant-Man. Удвояване на научнофантастичните елементи на MCU. Като цяло хуморът е като в останалите предишни филми. Всички актьори бяха звездни. Не се задълбочава толкова в историята на Канг, но това, което получихме, беше достатъчно. Превъплъщението на Джонатан Майорс беше отлично, само съжалявам, че нямаше повече съдържание, с което да работи. Визуалните ефекти определено бяха на място. Това води до Модок, като концепция. Нямах нищо против промяната на гръбнака му, просто ми се искаше да бяха по-практични с дизайна му. Като цяло "Квантомания" беше доста забавен филм, но за да зададе тона на "ФАЗА 5", Марвел определено ще трябва да засилят разказа си и да започнат да навлизат в повече детайли с тези герои и концепции.

0


28-02-2023

7/10 Marvel Studios продължава в посока, в който количеството надделява над качеството

Е, ще започна с това, че това не беше лош филм. Не беше страхотен, но ставаше. Беше като Дюн и Междузвездни войни да си имат бебе и не съм сигурен дали това е добре.

Джонатан Майорс определено открадна шоуто тук. Ще виждаме много повече от него. Буквално.

На места CGI беше много груб, а монтажът на моменти беше много нескопосан. Можеше да се използват допълнителни няколко месеца за разработване на филма. При това Модок беше зле изпълнен.

Точно такъв е Марвел напоследък. Количеството надделява над качеството, за съжаление.

Друго нещо, което ще кажа: Иска ми се от време на време някой филм на Марвел да е малко по-сериозен. Хуморът малко идва в повече.

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани