Babil / Вавилон

| | | | |
Babil / Вавилон
Video Thumbnail

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Професор Ирфан Сайгун развива успешна кариера на преподавател в Икономическия университет в Истанбул. Той е идеалист, честен и почтен човек, който се радва на прекрасно семейство. Има красива съпруга и малък син, когото много обича. Животът му търпи обрат, когато е уволнен от учебното заведение, след като Бурак, негов конкурент за деканското място, го обвинява несправедливо във взимане на подкуп.

Дни по-късно Ирфан получава нов удар от съдбата. Синът му Дениз претърпява лек инцидент, заради който се налага скенер на главата. Лекарите съобщават на Ирфан и Еда, че детето им има тумор в мозъка и се нуждае от спешна операция в чужбина.

Ирфан остава в пълна безизходица. Той не разполага с 1 милион лири, необходими за лечението, а никой не желае да го наеме на работа, докато тече следствието за взимане на подкуп.

Ирфан се среща с Егемен, негов приятел от детството, който го убеждава да измамят богатия мафиот Сюлейман, за да се сдобият с нужните средства.

Скоро Сюлейман разбира за кражбата на Ирфан и Егемен и им поставя ултиматум. Ако до седмица не върнат парите му, ще ги убие.

На Ирфан не му остава нищо друго, освен да извърши това, което години наред е убеждавал студентите си никога да не правят. Създава финансова пирамида...

Тагове

Държава: Turkey

Коментари, мнения и ревюта

Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани