The Last Manhunt / Последната потеря

| | | | | |
The Last Manhunt / Последната потеря

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Базиран на истински събития от началото на 1900 г. в Дивия запад, Уили Бой се влюбва в Карлота от племето чемехуеви, въпреки че им е забранено да бъдат заедно. Поради отказа на баща й да даде благословията си на двойката и конфликта между двете семейства, фатален инцидент принуждава влюбените да избягат от единственото място, което познават като дом. В тази трагична история за любов, загуба и осъзнаване, Уили Бой и Карлота се борят да устоят дори и при всички шансове срещу тях...

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

12-02-2023

9/10 Страхотен филм, ако сте запознати с историята

Мога да разбера някои от другите мнения, ако за първи път чуват за Уили Бой. На първо място самите сценографии бяха страхотни и истински. През 1991 г., прочетох книгата на г-н Лоутън, а след това гледах предишния филм, беше толкова освежаващо да видя тази история, разказана от гледната точка на местен жител. Оценявам факта, че героите не са базирани на измислица, а на това, което са оцелели ограничени факти, дори и това да пречеше на развитието им. Бих се доверил на разказите, предавани от поколения, пред репортерите, които съчиняват поредната приказка. Крайно време е!

0


08-02-2023

2/10 Епично....скучен

Уау, този филм е невероятен, ако искате да заспите или просто искате някакъв бял шум, когато перете. Що се отнася до сюжета/сценария, той е доста ужасен.

Също така, толкова ми е омръзнало от Джейсън Момоа във филмите в последно време. Имам чувството, че той е на няколко години от това да се превърне в това, което Брус Уилис завърши като актьор през последните 5-10 години.

Бих дал на този филм голям минус.

0


Подобни филми

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани