Andor / Андор

| | | | | |
Andor / Андор

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Поредицата "Andor" ще изследва една нова перспектива от Star Wars галактиката, като се фокусира върху пътешествието на Касиан Андор, който се опитва да открие как може да допринесе за промяната. Сериалът представя историята за разрастващия се бунт срещу Империята и как хора и планети са замесени в него. Това е една ера, изпълнена с опасности, измами и интриги, в която Касиан ще тръгне по пътя, който е предопределен да го превърне в бунтовнически герой.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

11-12-2022

9/10 Нешлифован диамант

За всеки, който има и най-малкото критично око, почти всичко извън Мандалорианецът и Rogue One до голяма степен е било безвкусно съдържание с щампа на Disney Star Wars™. Просто е трудно да се справиш с огромното количество глупости, които се предлагат. В сравнение с обичайните стерилизирани корпоративни продукти, създадени за техните ключови фенове, Андор е глътка свеж въздух.

Главният герой не е просто поредният тип "Хан отвърна на удара". Не, това е замислена и донякъде бавна поредица, чиито укротени, напрегнати и експлозивни моменти са подредени с повествователна цел. Макар че бих я нарекъл само доста солидна сама по себе си, тази поредица с право може да се смята за невероятна сравнена с почти всичко останало, което "Междузвездни войни" са предлагали през последното десетилетие.

0


03-12-2022

10/10 Това са "Междузвездни войни", които искам.

Ясно е, че този, който е написал сценария за "Андор", трябва да бъде повишен на по-висока длъжност в йерархията на сценаристите на Дисни, защото всъщност знае как да напише последователна история, която не се препъва.

"Андор" е зрял, без да е очевиден, той е завладяващ и реален, макар да е напълно измислен, всъщност той се справя толкова добре с представянето на реалността на своите герои, че могат да се направят паралели с реални събития , като например с борбата за мир в Южна Африка. В тази борба е имало хора, които е трябвало да вършат неща, които са били лоши в името на добра кауза, няма как да се обсъжда моралът. Същото е и в Андор, той не държи на истината при изобразяването на реалността и затова Андор е най-добрият сериал от "Междузвездни войни".

0


Подобни филми

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани