1899 / 1899

| | | | | |
1899 / 1899

Стрийминг платформи

Резюме

Параход с мигранти се отправя на Америка, за да напусне стария континент. Пътниците са обединени от надеждите и мечтите си за новия век и бъдещето си в чужбина, но пътуването им взема неочакван обрат, когато откриват друг кораб, носещ се в открито море. Това, което ще открият на борда, ще превърне пътуването им към обетованата земя в ужасяващ кошмар.

Тагове

Държава: Germany, United States

Коментари, мнения и ревюта

08-01-2023

6/10 Мистерията заради самата мистерия е безсмислена

Току-що приключих сериала и останах разочарован.

Сериалът има доста силно начало, но бързо се превръща в досаден "мистериозен капан", където всичко може да се случи и не важат никакви правила и логика.

Започнеш ли да се питаш защо нещо се случва или каква е целта на това, няма да получиш никакъв отговор. Защото дори не мисля, че създателите на сериала го знаят или дори си правят труда да го конкретизират. В крайна сметка нищо не е реално, така че всичко може да се случи и всичко може да "сработи", нали?

Така че в крайна сметка се чувстваш все по-малко и по-малко заинтересован, защото нищо няма смисъл. Можеше да бъде страхотен сериал, ако беше останал в една мистериозна, но логична вселена. Представете си, че в Матрицата няма никакви правила, тогава ще получите 1899 г.

А голямото разкритие в края само добавя черешката на това. Всичко, което сте видели, е било почти безсмислено.

0


28-12-2022

8/10 Фенове на Dark, не търсете повече.

1899 е много подобен на Dark. Ако сте харесали Dark, без съмнение ще харесате и тази нова поредица. Тя е мрачна, мистериозна и добре направена. Актьорската игра е фантастична и има много интригуващи герои, които са добре представени още в първия епизод. Има много герои от различни националности, което е нещо, което можеше да съсипе сериала, но не се случи. То прави сериала още по-интересен за гледане.

Подобно на "Dark", "1899" е напрегнат и много интригуващ. Особено преди загадките да бъдат разгадани. Това е един нов свят с нови правила, които все още не разбираме. Оценката е подобна на тази на Dark - страхотна, смущаваща и напрегната.

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани