An Cailin Ciuin / Мълчаливото момиче

| | | | | |
An Cailin Ciuin / Мълчаливото момиче
Video Thumbnail

Актьорски състав

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Кейт е срамежливо момиче, което не получава внимание от родителите си. Изпратена да прекара лятото с леля си, тя постепенно излиза от черупката си. В тази приветлива среда, където взаимната привързаност расте, Кейт се натъква на една грижливо пазена тайна. Награди и номинации: 2022 Награда на журито в конкурса Generation Kplus на Берлинале и почетен диплом от детското жури 2022 Награда на публиката и награда „Откритие“ от кинофестивала в Дъблин 2022 Награда на публиката от кинофестивала в Тайпе 2022 Седем награди от IFTA 2022 Номинация за най-добър филм от фестивала в Сидни 2022 Ирландско предложение за Оскар

Тагове

Държава: Ireland

Коментари, мнения и ревюта

06-11-2022

Добре написан, красиво режисиран и чувствително изпълнен, това в крайна сметка е един дълбоко вълнуващ филм. Режисьорът Колм Байреад запазва спокойствие, що се отнася до темпото, и в резултат на това очаквам, че ще има хора, които ще го намерят за твърде бавен за техния вкус. Но изчакайте. Заслужава си.

Никога не съм бил от филмовите зрители, които се интересуват какво се случва с героите след края на филма, но е трудно да не разсъждавам по този начин след необикновените финални моменти на "Мълчаливото момиче".

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Забавно, но с недостатъциКато
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани