The Lord of the Rings: The Rings of Power / Властелинът на пръстените

| | | | | |
The Lord of the Rings: The Rings of Power / Властелинът на пръстените

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Епична поредица за историята, хиляди години преди събитията от „Властелинът на пръстените“. Епоха, в която кралства са се издигали и пропадали в разруха; герои са изпитвали своята изключителност. От тъмните дълбини на Мъгливите планини до величествените гори на столицата на елфите Линдон; от островно кралство Нуменор, до най-отдалечените краища. Кралства и герои ще създадат наследства, които ще ги надживеят. Както се казва в историята „Благородството се познава по делата“.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

11-09-2022

Много разочароващо

След като изгледах първите два епизода, останах много разочарован. Имам чувството, че няма никой на руля на този сериал и той вече е започнал да потъва. Изглежда, че няма последователен план как да се премине от една сцена към следващата и някои изглеждаха не на място. Нямаше истинско развитие на героите или ясна представа за взаимоотношенията между някои от тях. В момента не чувствам, че бих искал да инвестирам повече време в това, защото нямам силна връзка или афинитет към никого. Не съм сигурен какви книги са използвани като източник на информация, но този сериал не се усеща като книга на Толкин. Мисля, че Питър Джаксън би могъл да свърши по-добра работа, въпреки че според мен той се справи зле с "Хобит"!

0


11-09-2022

Изненадващо добър

Приятна изненада, кинематографията е безупречна, героите доста добре изградени, сюжетът изглежда като връзка между историите от Първата епоха, Силмарилион и историите от Властелина на пръстените от Третата епоха, ритъмът на разказване е приятен, макар и малко бавен. Ако резултатът от поредицата ще бъде разказ за това как Саурон изковава пръстените на властта, определено ще има какво да се гледа. До този момент смятам, че в общи линии поне първата част дава резултат. Мисля, че това стига, за да бъда предпазлив оптимист за това какво може да се очаква да се случи в следващите 7 епизода. Трябва да добавя, че отново съм приятно изненадан.

0


Подобни филми

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани