Downton Abbey: A New Era / Имението Даунтън 2

| | | | | |
Downton Abbey: A New Era / Имението Даунтън 2

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Обичаното семейство Кроули вече уверено крачи в XX век и след като във филма от 2019 г. посрещнаха краля и кралицата на Англия, сега им предстои да се сблъскат с нещо дори по-странно и главозамайващо - Холивуд. Мери (Мишел Докъри) трябва да работи с ексцентричен режисьор и няколко филмови звезди, които искат да използват имението, за да снимат своя филм, един от първите след нямото кино. И докато семейството гледа към бъдещето, една тайна от миналото на Вайлет Кроули, вдовстващата матрона на фамилията Кроули, излиза на яве, носейки и странно наследство - вила във Франция.

Тагове

Държава: United Kingdom, United States

Коментари, мнения и ревюта

09-11-2022

Превъзходно!

Абатство Даунтън постигна още една цел: застава стабилно в киното, толкова добре, колкото и сериала.
За тези, които са следили сериала от самото начало, няма да останат разочаровани от последното предложение на "Абатство Даунтън" "Нова ера"! Джулиан Фелоус е много умен писател. Една възхитително очарователна британска драма.

Абатство Даунтън продължава да доказва, че съвършенството в музикалната композиция(Музикалната партитура в този филм на Джон Лан с темата на Даунтън е възвишена) , писането, актьорската игра, гардероба, режисурата, продуцирането, кинематографията, сценографията, локацията и кастинга, както и в най-финото внимание към най-малките детайли и точността на епохата.

Ако сте фенове на "Даунтън", няма как да пропуснете този филм! Той безсрамно дърпа струните на сърцето, докато историята ви отвежда на пътешествие от възходи и падения с някои неочаквани обрати.

0


Подобни филми

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани