Minions: The Rise of Gru / Миньоните 2

| | | | | |
Minions: The Rise of Gru / Миньоните 2

Стрийминг платформи

Резюме

Огромен фен на суперзлодейската супергрупа, известна като „Злите шест“, 12-годишният Гру крои злодеяние, което да му осигури място сред неговите идоли и да подсигури „проклетото“ му бъдеще. Верни помощници в това начинание са миньоните, начело с Кевин, Стюарт, Боб и Ото (новият миньонски герой с брекети и отчаяна нужда да угажда), с които изгражда първата си злодейска бърлога, експериментира с оръжия и изпълнява първите си мисии. Когато Злите шест отстраняват своя лидер, легендарния боец Див Пердах, Гру се явява на интервю, за да стане най-новият им член, но нещата (меко казано) не протичат по най-добрия за него начин. Твърдо решен да им докаже злодейските си качества, Гру открадва ценен камък, превръщайки се в смъртен враг на групата. Докато бяга, Гру получава помощ и насоки от неочакван източник – самия Див Пердах, и открива, че дори и злодеите понякога се нуждаят от малко помощ.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

17-08-2022

Гледаемо, не лошо, но малко се уморих

Като цяло може да изглежда, че този франчайз се изчерпва или поне свежите и креативни идеи намаляват - но Миньоните Възходът на Гру успява да бъде прилично забавен и достатъчно очарователен, за да си заслужава поне еднократно гледане. Много хора, включително и критиците, разбиват филма за Миньоните от 2015 г. заради липсата на истински сюжет, наред с много други неща- но по мое лично мнение всъщност първият филм за Миньоните ми хареса и може би дори го намирам за по-добър от този. Въпреки че и двата филма имат недостатъци, Minions имаха много ясна, макар и бясна визия за героите и никога не се чувстваха като комбинация от два напълно различни филма, както този. И така, какво е онова в този филм, заради което си струва да се гледа? Ами анимацията, от една страна, е абсолютно фантастична, великолепни визуални ефекти, които лесно могат да се нарекат най-добрите, които някога са излизали от Illumination през целия период на съществуване на компанията. Хлапето Гру също е забавен и очарователен главен герой, а аз ще бъда проклет, ако глупавите номера на миньоните не ме очароваха от време на време и дори не ми донесоха един-два присмеха (най-вече сцената със самолета). Сюжетът му е наистина повсеместен, подобно на първия филм, а фокусът върху героите се усеща много раздвоен - както и фокусът върху бъдещите герои, които ще се появят във франчайза, като се има предвид и напомнянето на публиката как това е предистория - в случай, че вибрациите от 70-те години не ви говорят друго. Не знам, забавен е, има своите моменти и аз намерих забавление в него.

Със сигурност превъзхожда третия филм Despicable Me и последната премиера на франчайза преди този преди почти 5 години. Трудно е да се повярва, че този франчайз все още върви и как все още успява да се движи напред, но в тази епоха на комерсиализация и франчайзи - Миньоните Възходът на Гру може да бъде по-поносим от повечето.

0


Подобни филми

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани