The Unbearable Weight of Massive Talent / Супер талант

| | | | | |
The Unbearable Weight of Massive Talent / Супер талант

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Сюжетът разказва за Кейдж, който се надява да получи роля в новия филм на Куентин Тарантино. По това време той живее със своята дъщеря тийнейджърка, с която не са в много добри отношения. Сред интересните моменти ще бъде самопризнанието на актьора, че е участвал в твърде много слаби филми и затова е загубил своя звезден блясък. Но това не е всичко. Затъналият в дългове Кейдж е поканен на партито на мексикански милиардер, който е негов голям почитател. Той е написал сценарий и се надява носителят на „Оскар“ да участва в него. Оказва се обаче, че милиардерът всъщност оглавява нарко картел и актьорът е вербуван от ЦРУ да докладва за дейността му. Нещата се усложняват, когато е застрашен живота на дъщерята и бившата съпруга на Кейдж и той трябва да се подготви за „ролята на живота си“.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

18-12-2022

7/10 Супер талант. Филм за Никълъс Кейдж и борбата му между артистичните стремежи и преследването на големите пари като филмова звезда. С две думи, много преиграване, много екшън и много смях. Чудесен филм и си струва да се види.

0


29-11-2022

9/10 Не очаквах това!!!

Справедливо е да кажа, че не винаги съм бил най-големият фен на Никълъс Кейдж, но това не е заради таланта, а често заради избора на филми, подобно на Майкъл Кейн, той наистина е направил няколко шедьовъра. Това, което прави този филм, е да се подиграе малко с миналото му, това е език на шега, но е страхотен филм.

Забавен е, енергичен е, върви с пълна сила, няма нито един скучен момент, не е нужно да сте фен или критик, този филм просто наистина си заслужава времето.

Зареден с ирония, ясно се вижда, че Кейдж има чувство за хумор, това наистина е победа за него.

Не беше това, което очаквах, но съм толкова доволен, че го гледах, наистина го препоръчвам.

0


Подобни филми

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани