365 Days: This Day / 365 дни: Този ден

| | | | | |
365 Days: This Day / 365 дни: Този ден

Стрийминг платформи

Резюме

Лаура и Масимо се завръщат и са по-силни от всякога. Но семейните връзки на Масимо и мистериозен мъж, който наддава за сърцето на Лора, усложняват живота на влюбените.

Тагове

Държава: Poland

Коментари, мнения и ревюта

11-05-2023

7/10 Просто ми харесва как всички знаехме, че това ще бъде ужасен филм, но въпреки това го гледахме

Добър филм ли е? Не, ужасен е. Всички знаехме, че ще го гледаме, но все пак го гледаме по една и съща причина, и аз обичам филми, които знаят какво са, както стана ясно още от първата сцена...

Добър ли е разказът и актьорската игра? Не, ужасен е, но отново го знаехме още от заглавието. Те не се опитват да направят добра история, добро актьорско ниво, добра драма, а се опитват да дадат на зрителите това, което са поискали.

Този филм съм сигурен, че е нарушил всички граници на Netflix за това какво да покаже. и какво не, на екрана.

Моля, не бъдете светци, всички знаем защо сме тук и филмът не разочарова в това отношение. Все още е много по-добър от 50 нюанса сиво глупостите.

Тъй като този филм знае точно какъв е.

Ако никога не сте гледали първия и просто пускате този с очакването да е добър филм... :D добре ви изненада.

0


18-04-2023

1/10 По-лош от първия

Този филм е по-лош от първия, а той беше наистина ужасен.

Просто поредица от хореографски с*кс сцени.

Ако някой, който гледа този филм очаква добър сюжет и изпипани персонажи, с добре обмислени мотивации, много се е заблудил.

Не съм сигурен към кого според Netflix е насочен този филм, но честно казано, това е типът филми, без които всички можем да минем.

Има продукции, за които си мислите, че само таксата си е заслужавала. Това е точно обратното и очаквам да ми върнат парите за абонамента!

0


14-04-2023

2/10 Безсмислен боклук

Мисля, че всички, които са гледали този филм, не са очаквали нищо добро, но аз не очаквах да е чак толкова лош. Първият филм също беше боклук, но поне имаше някаква история, която да го движи, този е основно като 2-часов музикален клип със с*кс.... да, това е всичко. Връзката между двамата главни е също толкова безсмислена и нереалистична, колкото и в предишния филм, а на сцената този път се присъединява още един мъж, който е също толкова тъп, колкото и първия.

Нищо не се случва в този филм до приблизително половината, и ако дори сте успели да изтърпите болката, която представлява ужасният диалог, режисура и актьорска игра, след това трябва да изтърпите един скучен псевдо трилър. Наистина е жалко, защото с добър режисьор и сценарист можеше да се получи завладяваща история с добри герои, но не... получаваме това. Главните актьори (дори не мога да си направя труда да потърся имената им) нямат почти никаква химия помежду си и през половината от времето просто стоят там и изглеждат красиви.

Разбирам, че хората в интервала 20-40 години не са целевата аудитория на този филм, но поне го направете поносим, за бога.

Ако махнете всичката музика и секс, ще получите 40-минутен късометражен филм. Сериозно, толкова е зле. Толкова много безполезни сцени, които не носят нищо. Единственото хубаво нещо е изненадващо добрата кинематография, което е единственото нещо, което го спира да получи 100% хейт.

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани