The Batman / Батман

| | | | | |
The Batman / Батман

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Светлината в нощното небе не е само призив… Тя е предупреждение. След като две години обикаля улиците на Готъм като Батман (Робърт Патинсън), всявайки ужас в сърцата на престъпниците, Брус Уейн потъва все по-дълбоко в сенките на мрачния град. С помощта на двама доверени съюзници, Алфред Пениуърт (Анди Съркис) и лейтенант Джеймс Гордън (Джефри Райт), той ще се изправи срещу корумпираната мрежа от служители и високопоставени личности на града и ще се утвърди като истинскo въплъщение на възмездието. Когато убиец заплашва елита на Готъм с поредица от садистични гатанки, следите от загадъчни улики изпращат най-великия детектив в света на разследване в подземния свят, където се натъква на Селина Кайл/Жената-котка (Зоуи Кравиц), Осуалд Кобълпот/Пингвина (Колин Фарел), Кармайн Фалконе (Джон Туртуро) и Едуард Наштън/Гатанката (Пол Дейно). Докато доказателствата започват да го приближават към истината и мащабът на зловещия план става все по-ясен, Батман трябва да изгради нови съюзи, за да разкрие загадката и да въздаде справедливост за злоупотребата с власт и корупцията, които отдавна владеят Готъм.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

01-11-2022

Не е за всеки

Този филм наистина няма да е за всеки!! Безспорно най-мрачният филм за Батман досега. Той е мрачен, депресиращ и изобщо не е забавен.

Това не е обичайният комикс филм, а криминален филм, който има повече общо със Se7en, отколкото с предишните филми за Батман. Първите две трети са невероятни, в един момент се обърнах към сина ми и казах: "Това е шедьовър" Всичко се получава и е брилянтно, бях 100% запленен, само последното действие не беше на ниво.

От актьорския състав Патинсън е страхотен, Колин Фарел е ок, Зоуи Кравиц също беше добра, но има нулева химия с Патинсън, Пол Дано беше невероятен, особено в сцената в Аркам, а Джефри Райт е страхотен, както винаги.

От друга страна, филмът има някои проблеми с темпото и наистина е твърде дълъг (въпреки че не съм сигурен какво бих изрязал) и наистина не бях доволен от края (не знам дали това е сюжетна линия на комикса, която са направили), тъй като мисля, че последното действие наистина смъква филма надолу! Именно тук, се усеща времето на филма!!

0


Подобни филми

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани