Диабетът на Том Ханкс ще му попречи качва и смъква килограми за определени роли.

|

Холивудския актьор Том Ханкс заяви, че няма да взема роли, които изискват да качва или смъква килограми много бързо, след като разбра, че има диабет.

57 годишния носител на Оскар сподели, че бързата промяна в неговото тегло изискващи някои филмови роли, ще спомогнат за влошаване на неговото здраве.

Актьорът сподели по време на филмовия Фестивал в Лондон: "Смъкването и качването на килограми би се отразило на моето здраве, защото за да кача килограми, трябва да ям вредна храна. За жалост генетично ми е заложено да се разболея от диабет. Мисля че е най-добре да се върна към нормалния начин на живот. Говорих с много актьори, които качват килограми за да вземат някоя роля, но това им се отразява лошо на раменете и колената. Никой вече не желае да прави такова нещо. Такива неща не биха имали толкова негативни последици ако си млад, но аз вече съм на 57 години и за мен ще е много по-трудно да взема роля изискващи такива жертви още повече, когато ми е поставена диагноза диабет".

През 1992 година Том Ханкс трябва да качи 15 килограма за да играе ролята на треньор във филма  A League of Their Own, а по-късно трябва да отслабне с 25 килограма за да изиграе корабокрушенец във филма Castaway.

В шоуто на Дейвид Летерман по-рано тази седмица Том Ханкс разкри своята диагноза диабет тип 2, сподели, че може да го контролира с подходяща диета и упражнения.

Последния филм на Том Ханкс е "Капитан Филипс", като се говори, че за тази си роля той може да получи 3ти Оскар. Там той играе Ричард Филипс, капитан на Маерск Алабама отвлечен кораб от Сомалийски пирати.

Автор

Тагове

Коментари

Никога повече
7/10 Твърде бързо Твърде яростноПър
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани