Джордж Клуни и Брад Пит са чистачи, принудени да работят заедно във "Вълци" на Джон Уотс

| |


снимка: Original trailer

През годините Джордж Клуни и Брад Пит са си партнирали многократно - не само в „Ocean's Eleven / Бандата На Оушън“ (и последвалите го втора и трета част), но и в „Burn After Reading / Изгори след прочитане“ на братя Коен. А сега, 16 години след тази комедийна лента, дуетът отново се връща на екран заедно, обединявайки сили в предстоящия комедиен трилър „Вълци“ на Джон Уотс. Това е истинска двойка от филмови звезди, която се обединява, за да доведе до завръщането на Уотс към по-земна територия след режисурата на „Spider-Man: Homecoming / Спайдър-мен: Завръщане у дома“, „Spider-Man: Far From Home / Спайдър-мен: Далече от дома“ и „Spider-man: No Way Home / Спайдър-мен: Няма път към дома“; в последния му филм Клуни и Пит играят самотни чистачи на местопрестъпления, които внезапно се оказват принудени да работят заедно, след като и двамата са повикани да почистят една и съща бъркотия. Гледайте трейлъра тук:

„Вълци“ (ще са необходими няколко пъти, за да свикнем с това заглавие) изглежда като нещо твърде рядко срещано - оригинален студиен филм с участието на филмови звезди, който не произлиза от никакъв изходен материал. Сценарист и режисьор на филма е Уотс, чиято кариера стартира с филма „Cop Car / Патрулката“ с Кевин Бейкън, и той очевидно използва значителния си опит в създаването на нещо съвсем ново, свързано с „Спайдърмен“ - три филма, които са донесли общо около 4 милиарда долара в рамките на четири-пет години. Към Пит и Клуни се присъединяват Ейми Райън и Остин Ейбрамс, като работата на двамата чистачи все повече излиза извън контрол.


снимка: Original trailer

Ще видим дали „Вълци“ ще успее да се превърне в касов хит, когато излезе по кината на 20 септември, а след това ще се появи и на Apple TV+. Що се отнася до Уотс, предстои му напрегнато време, като не само ще пусне „Вълци“, но и ще се подготви да пусне сериала си „Междузвездни войни“ (създаден съвместно с Кристофър Форд) по Disney+ преди края на годината.

Автор

Миша

Коментари


6/10 Губи се същносттаТози филм не
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани