Ан Хатауей ще участва във филмовата адаптация на "Представата за теб" от Робин Лий

| |

 

Ан Хатауей получи главната роля в адаптацията на "Представата за теб" от Робин Лий. Тя ще играе Софи, 40-годишна разведена майка, чийто съпруг я е изоставил заради по-млада жена. След като отива на екскурзия до Коачела с 15-годишната си дъщеря, Софи се запознава с 24-годишния Хейс Кембъл, вокалист на най-горещата момчешка група на планетата - August Moon. Съвсем скоро уикенд пътуването на Софи се превръща във вихрен романс, който променя живота ѝ. През 2017 г. Лий казва на блогърката Дебора Калб:

"Преди няколко години съпругът ми беше в командировка, а аз до късно разглеждах музикални клипове в YouTube, когато попаднах на лицето на момче, което никога не бях виждала, в група, на която никога не бях обръщала внимание, и то беше толкова естетически съвършено, че ме изненада. Беше като... изкуство. Прекарах около час в търсене в Гугъл и в опити да разбера кое е това момче. Открих, че то често се среща с по-възрастни жени и така историята започна да се изгражда."

Човекът от тази момчешка група е Хари Стайлс. А когато съпругът на Лий - Ерик, се върнал у дома няколко дни по-късно, тя се пошегувала, че напуска него и двете им деца, защото е намерила идеалния мъж: "О, и между другото, той е наполовина на моята възраст." Съпругът ѝ се засмял, но после казал, че от това ще излезе страхотна книга. Не след дълго тя разбрала, че това е точно така.

Когато Vogue пита за приликите между Хейс и Стайлс, Лий казва: "Вдъхновение е силна дума." Преди това тя е прекарала шест години в писане на полуавтобиографичен роман, който така и не е реализиран. Все пак е заимствала част от стария материал за главния си мъжки персонаж, който е зрял, изтънчен, светски и интелигентен, което го превръща в мъжа на мечтите ѝ. Хейс е принц Хари, среща Стайлс, няколко бивши гаджета, малко от съпруга ѝ и малко от Еди Редмейн. Лий разказва пред Vogue:

"Това никога не е трябвало да бъде книга за Хари Стайлс. Тя трябваше да бъде история за жена, която наближава 40-те и възвръща своята сексуалност и преоткрива себе си точно в момента, в който обществото традиционно отписва жените като желани, жизнеспособни и целомъдрени."

Лий, която вече е на 46 години, знае какво е усещането да бъдеш маргинализирана. След като работи в Холивуд повече от 20 години, участвайки във филми като "13 Going on 30", "Хич" и два от филмите за "Петдесет нюанса", Лий открива, че прослушванията намаляват, а ролите се изменят. По думите ѝ вече не си сексапилната, гаджето или дори горещата съпруга.

"Това наистина сломи духа ми и бях ядосана заради него, така че много от това влезе в тази книга."

Режисьор на "Представата за теб" ще бъде Майкъл Шоуолтър, който ще продуцира филма заедно с Хатауей и Лий. Сред другите продуценти са Кати Шулман, Габриел Юниън, Киан Гас, Ерик Хейс и Джордана Молик. Дженифър Уестфелд ще бъде изпълнителен продуцент и сценарист. Продукцията на филма трябва да започне през октомври 2022.
 

Автор

Дино

Коментари


6/10 Губи се същносттаТози филм не
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани