Мария Бакалова се присъединява към "Пазители на галактиката 3"

| |

Звездата от "Борат" Мария Бакалова преминава от хотелската стая на Руди Джулиани към филмовата вселена на Marvel.

Българската актриса е включена в "Пазители на галактиката Vol. 3", с участието на Крис Прат като Star-Lord, Зоуи Салдана като Gamora, Вин Дизел като Groot и Дейв Батиста като Drax the Destroyer. Все още не е ясна ролята на Бакалова във филма, чиято премиера по кината е насрочена за 5 май 2023 г.

Джеймс Гън е сценарист и режисьор на третата и последна част от трилогията "Пазители на галактиката". Подробностите за сюжета на извънземния филм - продължение на "Пазители на галактиката" от 2014 г. и "Пазители на галактиката Vol. 2" от 2017 г. - се пазят в тайна, според традицията на Marvel. Предстоящият филм е 32-рото заглавие във филмовата вселена на Дисни.

"Да, да, да, добре, предполагам, че трябва да съм изненадан, че ви отне толкова време, за да го получите. "Мария Бакалова е невероятна", написа Гън в понеделник сутринта в Twitter.

Заедно с Бакалова към актьорския състав се присъединява и Уил Поултър в ролята на Адам Уорлок. Брадли Купър, Карън Гилън, Пол Клементиев, Елизабет Дебики, Шон Гън и Силвестър Сталоун допълват списъка с повиквателните.

26-годишната Бакалова беше изтръгната от неизвестността, за да се снима в последващият кинофилм за "Борат" през 2020 г. Нейното виртуозно изпълнение на ролята на свалящата се на всичко дъщеря на Саша Барън Коен донесе на Бакалова номинация за "Оскар" за най-добра актриса в поддържаща роля. Освен признанието на Оскар, продължението на "Борат" от 2006 г. влезе в заглавията на вестниците заради сцена с участието на Бакалова и Джулиани, след като бившият адвокат на Доналд Тръмп беше заснет от камерата в съзаклятническа поза.

Първата голяма роля на Бакалова след "Борат 2" е ролята на хотелска служителка в метакомедията на Джъд Апатоу "The Bubble", която наскоро дебютира по Netflix. Сред предстоящите ѝ участия са и филма на A24 за ужаси "Bodies Bodies Bodies" и романтичната комедия "Меден месец".

Дедлайн Холивуд първи съобщи новината за кастинга на Бакалова в "Пазители на галактиката Vol. 3".

Автор

variety

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани