10 сцени, които актьорите отказват да заснемат

| |

6. Ема Уотсън отказа да снима сцена с канибали с Дани Макбрайд и Чанинг Тейтъм - This Is the End / Това е краят

В годините след премиерата на бунтарската комедия на Сет Роугън и Джеймс Франко от 2013 г. "Това е краят" се разпространиха слухове, че Ема Уотсън първоначално е имала по-голяма роля във филма и е "избягала", след като се е почувствала неудобно от канибалистичните мотиви в сцена с участието на Дани Макбрайд и Чанинг Тейтъм.

Самият Франко намекна, че актриса, която е имала малка роля във филма, си е тръгнала по време на конфликт на снимачната площадка и в продължение на години се предполагаше, че това е Уотсън, предвид липса на женски роли във филма.

През март Сет Роугън най-накрая разчисти мъглата веднъж завинаги, като потвърди, че наистина Уотсън е напуснала филма по-рано, но и че недоволството ѝ от продукцията е било напълно основателно.

В показателно интервю Роугън уточни, че въпросната сцена е била променена и импровизирана далеч повече от това, с което Уотсън първоначално се е съгласила, и затова поради неудобството си тя е решила да напусне снимките.

Роугън, който е сърежисьор на филма, също се извини за неприятната работна среда за актрисата и я похвали, че е проговорила:

   "Със сигурност трябваше да комуникирам по-добре и понеже не го направих, тя беше поставена в неудобно положение. Ние с нея разговаряхме през нощта; като цяло ситуацията беше гадна и сигурно й е било трудно да каже нещо и аз съм много щастлив и впечатлен, че го направи. Бях развълнуван от възможността да работя с нея и бих се радвал да получа тази възможност отново. Много съжалявам и съм разочарован, че това се случи и ми се иска да бях направил повече, за да го предотвратя."
 

Автор

whatculture

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани