Камерън Диас разкри, че е купувала трева от Снуп Дог в гимназията

| |

Камерън Диас, вече "пенсионираната" актриса, ни е впечатлявала през годините с филми като "Маската", "Ангелите на Чарли", "Лошата учителка", "Има нещо в Мери", "Рицар и ден" и др. Ще ви представим една история от миналото, в която участва и рапърът Снуп Дог.

За незапознатите: и Снуп (роден като Кордозар Калвин Бродус), и Диас са учили в политехническата гимназия в Лонг Бийч, Калифорния. В един от предишните си разговори Диас сподели пред водещия Джордж Лопес, че навикът ѝ към наркотиците е бил нейната ранна "претенция за слава", преди да се прочуе в Холивуд. Прочетете нататък, за да разберете как рапърът е изиграл роля в ранното й претендиране за слава.

Докато разговаря с Джордж Лопес по време на епизод от токшоуто Lopez Tonight на TBS през 2011 г., Камерън Диас разказва откровено, че е учила в политехническата гимназия в Лонг Бийч заедно с рапъра Снуп Дог. Тя каза: "Ходихме заедно в гимназията. Той беше една година по-голям от мен и знаете ли, помня го. В нашето училище имаше много деца,  около 3500, но аз го помня, беше много висок и слаб, имаше много опашки на главата си".

Като добавя, че е сигурна, че е купувала трева от рапъра по време на ученическите си години, Камерън Диас казва: "Почти сигурна съм, че съм си купувала трева от него. Трябваше да имам." Когато Лопес я попита: "Значи си била зелена още в гимназията", Диас отговори: "Абсолютно".

Няколко години по-късно, когато Снуп Дог гостува в токшоуто на TBS Lopez Tonight, рапърът също говори за това, че е ходил на училище със звездата от "Ангелът на Чарли". Разкривайки, че "тя тичаше с моите момичета, всичките ми малки мажоретки", рапърът добави, че никога не се е "нахвърлял върху нея", защото е била по-млада от него. Той също така добави, че "тя е била дива и популярна", докато е била в училище.

 

Автор

koimoi

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани