Анди Съркис ще режисира анимационната адаптация на "Фермата на животните" за Cinesite

| |

Courtesy of Aniventure

Звездата от "Батман" Анди Съркис ще режисира анимационна адаптация на класическия роман на Джордж Оруел "Фермата на животните".

Серкис ще режисира филма в студиото за анимация и VFX Cinesite ("Riverdance: The Animated Adventure") по сценарий на Ник Столър ("Щъркели", "Капитан Гащи").

"Предизвикателното пътуване към пренасянето на тази необикновена история на екрана най-накрая беше възнаградено от възможността да си партнирам с брилянтния екип на Aniventure и Cinesite", каза Съркис. "Заедно се надяваме да направим нашата версия на вечно актуалния шедьовър на Оруел емоционално силна, хумористична и достъпна за всички възрасти. Приказка не само за нашето време, но и за идните поколения."

Кони Томпсън ("Франкенуини", "Аз, проклетникът 2") ще продуцира заедно с Адам Нейгъл ("Paws of Fury: The Legend of Hank", "HITPIG"), Дейв Розенбаум ("Сами вкъщи") и Джонатан Кавендиш ("Дневникът на Бриджит Джоунс", "Маугли: Легенда за джунглата") от Imaginarium и Съркис.

Нейгъл добави: "От 1945 г., когато Джордж Оруел публикува за първи път "Фермата на животните", историята остава актуална и е ключов инструмент за разбиране на функционирането на света. По време на забележителната си кариера Анди е имал специален талант да създава уникални и запомнящи се герои и ние сме развълнувани да работим с него, Джонатан и Cinesite ще адаптират "Фермата на животните" за съвременната публика."

"Фермата на животните" има редица адаптации през 77-те години след публикуването ѝ, включително хибридна версия на живо и CGI през 1999 г. с гласовете на Келси Грамър, Джулия Луис-Драйфус и Патрик Стюарт. Съществува и анимационна версия на книгата, която е пусната през 1954 г. като антикомунистически пропаганден филм.

Автор

variety

Коментари

Никога повече
7/10 Твърде бързо Твърде яростноПър
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани