11 филма, които имаме търпение да изчакаме на голям екран през 2021 година

| |

Хелоуин убива / Halloween Kills (October 15, 2021)

Ситуацията с Хелоуин убива / Halloween Kills  на Дейвид Гордън Грийн колаборация между аргументите за Candyman и Mission: Impossible 7. Една от най-големите радости за създателите на филма от 2018 г. Хелоуин / Halloween, беше да чуят хората от публиката да крещят, докато Майкъл Майърс осъществи ужасяващия си бизнес, и това преживяване не само трябва да остане в съответствие с първата му част, но и с филма, който ще да го последва и завърши - Halloween Ends през 2022 година. Очевидно уникалният недостатък на тази конкретна версия е, че филмът ще трябва да бъде отложен с цяла година, вместо само няколко месеца (това все пак трябва да е октомврийски филм), но това е приемливо в лицето на алтернативата да бъде гледан на малък екран.

Матрицата 4 / The Matrix 4 (December 22, 2021)

Като се замислим, е доста странно, че Warner Bros. включи „Матрицата 4“ на Лана Уашовски в целия им план за HBO Max. Като начало, излизането в края на декември означава, че има по-висок процент шанс от всеки друг филм от 2021 г. да излезе по време, когато кино салоните вече не са ограничени от COVID-19. Като се има предвид, че това е потенциална възможност за завръщане на научно-фантастичния франчайз, студиото трябва да направи всичко по силите си, за да гарантира пълното театрално излъчване и не трябва да се задоволява с премиерна дата в платформата на HBO Max.

Какви филми трябва да излязат през 2021 г., които смятате, че трябва да се забавят, ако не е възможно да бъдат излъчени в кино салоните? Съгласни ли сте с нашите предложения? Бихте ли добавили други или премахнали някои от тези попълнения? Споделете вашето мнение под публикацията на статията в страницата ни във Фейсбук.

 

Автор

Миша

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани