Джим Кери ще участва в продължение на "Маската" при едно условие

| |

Дали ще има някога продължение на "Маската"? За жалост все още няма такива планове, но пък Джим Кери не изключва такава възможност. "Маската" е създадена в средата на 90-те, в най-силните години на Джим и се превръща в един от най-големите негови хитове. Във време, в което Холивуд се опитва да се възроди и рестартира, нищо чудно да видим отново "Зелената глава". Но при определени условия, Джим ще извади този образ от килера.

Джим Кери в момента промотира Sonic, който е готов да удари следващият месец киносалоните по света. Кери е в ролята на д-р Robotnik по-известен  като д-р Eggman. Наподобява образите играни от Джим през 90-те. По време на скорошно интервю, бе попитан дали ще се върне за Маската 2, ето  какво отговори:

"Не мисля за подобни неща, за продължение на стари филми, героят ми в Sonic все още не е напълно развит, там са ми мислите. А за "Маската 2" най-много зависи от режисьора. Наистина зависи, какви хора ще застанат зад него. Не искам ей така, да правя "Маската" защото трябва. Бих се съгласил ако някой луд визионер предложи нещо "Уау", тогава със сигурност ще участвам."

Кой може да бъде този визионер? Всеки има свое предположение. Оригиналният филм бе режисиран от Chuck Russell през 1994, който пожъна огромен успех с приходи от 351$ милиона при бюджет от едва 23$ милиона. През 2005 година бе излязъл продължение/спин оф без Джим Кери - "Son of the Mask",Както и се предполагаше, филмът беше силни критикуван, което доведе до приходи от едва 57$ милиона.

Имаше доста съмнителни слухове миналата година, че се работи върху "Маската 2", които не бяха потвърдени от Warner Bros. Маската започна живота си като комикс, създаден от Дъг Манк и Джон Аркуди, издаден от Dark Horse Comics през 80те, който вдъхнови и хитовият филм "Маската".

Автор

Симо

Коментари

Никога повече
6/10 Страхотно послание и визуални ефекти. Но
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани