Стивън Стрейт (Steven Strait)

| | |
Роден
March 23, 1986 - New York City, New York, USA

Повече за актьора/режисьора

Wikipedia IMDB Видео Снимки

Всички филми на Стивън Стрейт (Steven Strait)

Всички филми и роли на Стивън Стрейт (Steven Strait)

Актьор - Five Below - Clark
The Expanse(Сериал)(2015-2022) - Jim Holden / James Holden
The Expanse: One Ship(Сериал)(2022) - Jim Holden
Here Awhile(2019) - Michael
Life Like(2019) - Henry / robot
Hot(2016) - Jones
Revenge(Сериал)(2014) - Brooks
Sleeping with the Fishes(2013/I) - Dominic Sebastiani
Magic City(Сериал)(2012-2013) - Stevie Evans
After(2011/VI) - Freddy
Chase(Сериал)(2010) - Jackson Leary / Jackson Cooper
H.M.S.: White Coat(2010) - Jonathan David
City Island(2009) - Tony
Stop-Loss(2008) - Michael Colson
10
000 BC(2008) - D'Leh
The Covenant(2006) - Caleb Danvers
Undiscovered(2005) - Luke Falcon
Sky High(2005) - Warren Peace
Third Watch(Сериал)(2001) - Teenage Bobby

Мини Биография

Стивън Стрейт е роден на 23 март 1986 г. в Ню Йорк, Ню Йорк, като син на Жан (Вишионе) и Ричард Дайър Стрейт. Той е с наполовина английски и наполовина италиански произход. Като дете Стивън израства в Гринуич Вилидж със семейството си. Посещава гимназия "Ксавиер" и се записва в актьорското студио "Стела Адлер", за да преследва мечтата си като актьор.

Но преди да бъде признат като актьор, Стивън получава ранно признание като модел, докато е тийнейджър. Като тийнейджър Стивън работи като модел за Details, Pop, Spoon, Surface и дори Vogue. Работил е и с известни фотографи като Брус Уебър, Елън фон Унуърт, а също и с Хърб Ритс. Благодарение на работата си с Вебер Стивън е включен в книгата му от 2001 г. "All-American: Кратки истории".

Актьорството не идва естествено за Стивън. Въпреки че повечето актьори са знаели, че искат да играят още като деца, Стивън всъщност не е обичал да играе. За първи път научава за актьорството, когато е на единадесетгодишна възраст при член на семейството си. Родителите на Стивън смятат, че актьорското майсторство би могло да бъде кариерата на Стивън, и решават да го запишат на уроци в училището Village Community School.

Не след дълго Стивън се запалва по актьорското майсторство. В крайна сметка той получава възможност да играе на живо и тогава Стивън се замисля, че наистина може да превърне нещо, което му харесва, в кариера за цял живот. Тази страст в крайна сметка го довежда до работа в Stella Adler Acting Studio и Black Nexus Acting Studio, които се намират в Ню Йорк.

Когато навършва 18 години, Стивън завършва гимназията "Ксавиер" и се премества в Калифорния с надеждата да направи истинска актьорска кариера. Това е било само въпрос на време. Когато Стивън се явява на първото си прослушване, той получава актьорска работа - роля във филма Sky High (2005 г.). "Sky High" е актьорският дебют на Стивън във филмовата индустрия.

След това Стивън подписва договор за участие във филма "Undiscovered" (2005 г.), посветен на група тийнейджъри, които се стремят да станат известни. "Undiscovered" не е голям хит в боксофиса, но критиците с удоволствие гледат Стивън в ролята на "Люк Сокол". Във филма участва и друг новак в киното, певицата Ашли Симпсън.

Най-накрая идва моментът, в който Стивън е поканен да се снима във филма на ужасите "Заветът" (2006 г.) в ролята на "Кейлъб Данвърс", ученик от подготвително училище, който произхожда от богато семейство. В актьорския състав Стивън работи с актьорите Тейлър Кич, Тоби Хемингуей, Себастиан Стан и Чейс Крауфорд. Филмът "Заветът" (2006 г.) е голям хит в някои части на света и феновете имат възможност да научат повече за актьорския талант на Стивън. Критиците също бяха впечатлени от Стивън.

2008 г. вероятно е най-натоварената година за Стивън, откакто започва да се занимава с актьорско майсторство. През 2007 г. Стивън подписва договор за участие в няколко филма, а промоцията на филмите му започва от март 2008 г. нататък. Критиците вече са развълнувани и от работата на Стивън във филма "10 000 г. пр. н. е." (2008 г.), в който участва и Камила Бел. Той се появява във филма на продукцията на MTV, Stop-Loss (2008 г.), в ролята на "Майкъл Колсън". Наскоро Стивън завърши работата си по филм на име City Island (2009) в Ню Йорк.

Освен като участник в модата и актьор, Стивън е познат на повечето хора и като певец. Стивън изпълнява няколко песни в саундтрак албума на филмите Sky High (2005) и Undiscovered (2005).

Досега Стивън е доказал, че е многофункционална звезда в бизнеса. Въпреки че може да изглежда известен, Стивън твърди, че се опитва да се държи здраво стъпил на земята от цялата слава. На 22 години тази звезда вече е впечатлила повечето развлекателни критици, независимо дали става въпрос за моделство, актьорство или пеене. - И.И. превод

Коментари

Туистърс
7/10 28 години по-късно получаваме това и е
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани