Нина Добрев

(Nina Dobrev)
| | |
Роден/а
January 9, 1989 - Sofia, Bulgaria
Повече за актьора/режисьора
Wikipedia IMDB Видео Снимки
Всички филми на Нина Добрев
(Nina Dobrev)
Мини Биография

  Нина Добрев (Николина Константинова Добрева) е родена на 9 януари 1989, София, България.
Тя се мести да живее в Торонто Канада със своите родители на 2 години. От много малка тя показва талант на артисти, както и много големи амбиции, тя се занимава с Танци, Гимнастика, Театър, Музика, Визуални изкуства и актьорско майсторство. Като модел тя се снима в реклами, което е трамплин към актьорската професия, започва да ходи на много прослушвания. Скоро след телевизионните реклами тя получава роли във филмите Fugitive Pieces (2007), Away from Her(2006) и популярния телевизионен сериал  "Degrassi: The Next Generation" (2001).

  Завършва образованието си в гимназията Джей Би Тайрел-старши, след което продължава в Уиксфордски колеж за изкуства в Скарбъро. След това записва „Социология“ в университета Райърсън в Торонто, но прекъсва през 2008 година, заради актьорската си професия. Актьорско майсторство е учила в школата на Дийн Армстронг.

  Нина Добрев обича много да пътува, за това много често се връща в Европа, както и обикаля и други кътчета на света. Обича да играе волейбол, футбол, плуване, скалн катерене, кара сноуборд, язди.

  Но от всичко най-много обича актьорската професия, тя й е страст, все още има чувството, че актьорското приключение тепърва започва.

  Нина Добрев става популярна от участието си във вампирския сериал "Дневниците на Вампира" където има не леката задача да играе два героя Елена Гилбърт и Катрин Пиърс. По време на снимките тя се запознава с Иън Сомърхолдър с който имат връзка в продължение на 3 години. Нина Добрев в момента има връзка с брата на най-добрата си приятелка Дерек Хю.

 

Жанр

× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани

Коментари

mishelina mishelina
1/30/2020 9:37:20 AM

Alita: Battle Angel / Алита: Боен ангел
Нямам търпение да видя продължението. Страхотна и завладяваща ист