Лайла Али (Laila Ali)

| | |
Родена
December 30, 1977 - Miami Beach, Florida, USA

Повече за актьора/режисьора

Wikipedia IMDB Видео Снимки

Всички филми на Лайла Али (Laila Ali)

Всички филми и роли на Лайла Али (Laila Ali)

Актриса - Scooby-Doo and Guess Who?(Сериал)(2020) - Laila Ali
S.W.A.T.(Сериал)(2020) - Laila Ali
Black-ish(Сериал)(2019) - Laila Ali
12 Round Gun(2017) - Sasha Jones
Beyond the Game(2016/II) - Reporter
Falcon Rising(2014) - Cindy
Cubed(Сериал)(2010) - Laila Ali
All You've Got(2006) - Heather Philips
Laila(Късометражен)(2004)
Strong Medicine(Сериал)(2003) - Lyla
Girlfriends(Сериал)(2002) - Laila Ali
Sheena(Сериал)(2001) - Melina
One on One(Сериал)(2001) - Laila Ali
Arli$$(Сериал)(2000) - Laila Ali

Мини Биография

ЛАЙЛА АЛИ Телевизионна личност, експерт по уелнес и фитнес, ентусиаст по готвене Четирикратен шампион по бокс, изпълнителен директор на марка за красота и лайфстайл, автор на бестселъри, вдъхновяващ говорител, водещ на подкаст, актриса, майка и съпруга

Лайла Али е спортист от световна класа, експерт по фитнес и уелнес, телевизионна водеща, любителка на готвенето, основателка на марката Laila Ali Lifestyle и майка на две деца. Най-малката дъщеря на покойната обичана световна икона и хуманитарен деятел Мохамед Али, тя е двукратен член на Залата на славата и четирикратен непобеден световен шампион по бокс, чийто звезден рекорд включва 24 победи (21 от които с "нокаут") и нула загуби. Лайла е обявена за най-успешната жена в историята на женския бокс. През 2012 г., когато женският бокс е включен в Олимпийските игри за първи път в историята, Лайла е първата жена в историята, която осигурява експертен коментар за NBC Sports.

Любителка на готвенето, преди това Лайла участва два пъти в звездното издание на "Chopped" на Food Network и излиза победителка като шампионка. Продължавайки страстта си към готвенето, Лайла е водеща на състезателната поредица за камиони за храна на FYI Network "Late Night Chef Fight". Лайла е любим гост в дневни предавания като Rachael Ray, The Chew и е приготвяла прочутото си "печено на фурна пържено пиле" в хитовото дневно токшоу на Стив Харви.

Тя е водеща на наградената с "Еми" поредица на OWN "Home Made Simple with Laila Ali" и автор на най-продаваната готварска книга "Food For Life: Лайла Лайла: "Вкусна и здравословна храна за утеха от моята маса до вашата!" Основен източник на вдъхновение за написването на тази готварска книга е желанието на Лайла да покаже на хората как могат да се наслаждават на по-здравословни и питателни версии на любимите си храни, без да се налага да правят компромиси с вкуса.

Запалена от страстта си към активния начин на живот и желанието си да сподели това с милионите си поддръжници, Лайла създава свой лайфстайл блог LailaAliLifestyle, в който редовно споделя личните си тренировъчни режими, рецепти, идеи за "направи си сам", семейни съвети и много други! Един от любимите ѝ страстни проекти е масово сваляната седмична поредица от подкастове за "здравословен начин на живот", която тя стартира в мрежата PodcastOne през 2017 г. Лайла е и трикратен водещ на излъчваните по телевизията спортни награди за хуманитарни дейности на ESPN.

Лайла е открит глас и редовен сътрудник на новата изцяло женска програма за спортни коментари на CBS Sports Network - "We Need to Talk", първата по рода си в историята на спортните предавания. В продължение на няколко сезона тя води предаването "Everyday Health", излъчвано в национален синдикат по ABC, в допълнение към това е предишният ко-водещ на "Американски гладиатори" и бивш водещ на "All-In With Laila Ali", което се излъчва в синдикат през уикенда по CBS.

Лайла е бивш президент на Women's Sports Foundation, организация с нестопанска цел, която се подкрепя от много от най-големите спортисти в света. Чрез WSF Лайла насърчава равенството на жените в света на професионалния спорт и се застъпва за програми, които насърчават младите жени да бъдат уверени, здрави и силни чрез спорта. Лайла беше основен говорител за 40-годишнината на дял IX, който защитава правата на жените да бъдат включени и третирани равнопоставено в колежанските спортове. Винаги желаеща да насърчава другите да водят активен начин на живот, Лайла Али беше "посланик" на Aquaphor New York City Triathlon през 2012 г. - състезание, в което тя действително участва и завърши впечатляващо за малко повече от 3 часа. Лайла се е появявала и като гост-звезда в популярните фитнес предавания "Най-големият губещ" и "Революция".

Лайла гъделичка смешната кост на Америка с многобройни забавни роли като боксовата врагиня на Кевин Харт в хитовия комедиен сериал "Истинските съпрузи на Холивуд". През 2014 г. тя дебютира като актриса в пълнометражен филм в ролята на звездата от екшъна "Falcon Rising" срещу звездата на бойните изкуства Майкъл Джай Уайт.

Никога не е отказвала добро предизвикателство, тя завладява сърцата на милиони и стига до финалния кръг на четвъртия сезон на "Танцувай със звездите" по ABC през 2007 г.

Разпознаваема и надеждна личност, чието име и образ са много силни, Лайла е била рекламно лице на големи марки като Subway, Kohl's, Dannon's Activia и съвсем наскоро TJMAXX. Грижливо изграждайки успешна империя за брандиране и лицензиране, Лайла (бивш собственик и оператор на успешен салон за нокти в Южна Калифорния) успешно лансира авторска линия инструменти за оформяне на коса с Hot Tools, дъщерна марка на мощната компания за грижа за косата Helen of Troy.

С филантропия в основата си, Лайла е основен поддръжник на благотворителни организации като Feeding America, Children's Hospital и Peace 4 Kids. Лайла се гордее изключително много с работата, която е свършила от името на Американската стоматологична асоциация за повишаване на осведомеността за оралното здраве на децата, и е също толкова горда, че е постоянен поддръжник и партньор на Американската сърдечна асоциация. Това партньорство подкрепя убеждението на Лайла за здравословно сърце и спомага за улесняването на така необходимата информираност за сърдечните заболявания и инсултите в общностите, които са най-засегнати от тези заболявания.

Лайла е търсен вдъхновяващ лектор и автор. Тя е била водеща на лекционни събития в Харвардския университет, Северна Каролина А&Т и е говорила пред хиляди ръководители на лидерски конференции за корпоративни марки за няколко милиарда долара по целия свят. Нейната житейска история е описана в динамична книга за млади жени, озаглавена "Достигни!", която току-що беше преиздадена за широката публика.

Лайла е учила бизнес мениджмънт в колежа "Санта Моника". Тя се наслаждава на живота в района на Лос Анджелис със съпруга си, бившата звезда от NFL и настоящ спортен телевизионен анализатор Къртис Конуей, и двете им малки деца - Къртис младши (син) и Сидни (дъщеря). - И.И. превод

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани