Куинси Браун (Quincy Brown)

| | |
Роден
1991-6-4 - New York City, New York, USA

Повече за актьора/режисьора

Wikipedia IMDB Видео Снимки

Всички филми на Куинси Браун (Quincy Brown)

Всички филми и роли на Куинси Браун (Quincy Brown)

Актьор - Power Book III: Raising Kanan(Сериал)(2021-2022) - Crown Camacho
Maluma: Sobrio(2021) - Quincy Brown
Star(Сериал)(2016-2019) - Derek
The Holiday Calendar(2018) - Josh Barton
Quincy: Sunshine(2017) - Quincy
The Haves and the Have Nots(Сериал)(2016) - Daylon
Street(2015/I) - Dante
Brotherly Love(2015/III) - Chris Collins
CSI: Crime Scene Investigation(Сериал)(2015) - Trey Peach
Dope(2015) - Jaleel
Tell Me
Tell Me(2013)
Quincy: Stay a While(2012) - Quincy Brown
We the Party(2012) - Reggie
The Game Don't Differ(2004) - Que

Мини Биография

Куинси Браун ефективно изпълнява с лекота филми/телевизия, музика, мода, спорт и технологии. По-известен с псевдонима си Куинси, той се оказва запомнящ се нарушител на правилата за векове. Куинси продължава да пленява сърцата с незабравимата си роля във филма Dope от фестивала в Кан и Сънданс през 2015 г. Феновете му го последваха в хитовия телевизионен сериал на FOX, Star, на Лий Даниелс. Именно тук той превърна образа си на Дерек Джоунс в основен герой от дебюта си през 2016 г. до финала на сериала през 2019 г., което му донесе повторна роля в предстоящата предистория на сериала Power на 50 Cent, Power Book III: Raising Kanan, по STARZ.

Куинси завладява аудиторията като един от най-ярките млади творци в Холивуд и е представен в кампанията на Netflix "Strong Black Lead" - "A Great Day in Hollywood". Той също така беше включен в Топ 10 на класацията на The Hollywood Reporter за социалните медии в края на годината за 2018 г. Той стартира 2019 г. със стил, когато емблематичната луксозна марка Christian Louboutin повери дебюта на първата си колекция маратонки на Куинси и му даде пълна творческа свобода с Run Loubi Run; перфектното съчетание за техния старт, движен от социалните медии. Допълнителни роли на посланик за водещи модни и технологични марки като Bose, Coach, MCM, Montblanc, Zegna и Pixel. Куинси разработи и пусна на пазара свое собствено приложение за снимки, наречено "Fresh Crop", което се превърна в приложение с топ 50 по продажби в рамките на 24 часа след пускането му.

Куинси е роден в Ню Йорк в семейството на Км Портър и Ал Б. Сюър и е кръстен на своя кръстник - музикалната легенда Куинси Джоунс. Отгледан е в Кълъмбъс, Джорджия, а по-късно се премества в Лос Анджелис и е осиновен от Шон "Диди" Комбс. Завършва гимназията в Калабасас и в момента живее в Лос Анджелис.

Коментари

Никога повече
7/10 Твърде бързо Твърде яростноПър
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани