Бианка Брижит Ван Дам (Bianca Brigitte VanDamme)

| | |
Родена
1990-10-17 - Los Angeles County, California, USA

Повече за актьора/режисьора

Wikipedia IMDB Видео Снимки Instagram Official Facebook

Всички филми на Бианка Брижит Ван Дам (Bianca Brigitte VanDamme)

Всички филми и роли на Бианка Брижит Ван Дам (Bianca Brigitte VanDamme)

Актриса - In Dreams(2021) - Alma
Shawn Hook: Holding on to you(2020) - Girl (as Bianca Brigitte VanDamme)
The Murder of Nicole Brown Simpson(2019) - Detective Leigh (as Bianca Brigitte VanDamme)
Fury of the Fist and the Golden Fleece(2018) - Anna-Conda (as Bianca Bree Van Damme)
Paranormal Activity Security Squad(2016) - Phoenix (as Bianca Bree)
Avec le temps(Късометражен)(2014/II) - Pearl (as Bianca Bree)
Welcome to the Jungle(2013/I) - Ashley (as Bianca Bree)
Alien Uprising(2012) - Carrie (as Bianca Bree)
6 Bullets(2012) - Amalia (as Bianca Van Varenberg)
Assassination Games(2011) - Anna Flint (as Bianca Van Varenberg)
Full Love(2010) - Bianca Banks (as Bianca Van Varenberg)
The Shepherd(2008) - Kassie Robideaux (as Bianca Van Varenberg)

Режисьор: AaRON: Ultrarêve(2020)

Мини Биография

Бианка Бри е израснала във филмовата индустрия, наблюдавайки баща си, актьора и майстора на бойните изкуства Жан-Клод Ван Дам, да се изявява на снимачните площадки по цял свят, и е изключително атлетична благодарение на майка си, бившата културоложка и състезателка по фитнес Гладис Португес.

Тъй като има двама много атлетични родители, Бианка се занимава със спорт от ранна възраст, като карате, кикбокс, бокс, балет и фигурно пързаляне. След като многократно гледа Олимпийските игри по телевизията, тя осъзнава, че да отиде на Олимпиада е нейна мечта. Заради котерийността на фигурното пързаляне Бианка не харесва този спорт, много пъти е била на път да се откаже, но любовта към леда я държи в нормално състояние. За щастие тя попада на бързото пързаляне по шорттрек и тогава решава, че целта ѝ е зимната олимпиада през 2010 г. В рамките на 2002 г. Бианка тренира като животно, участва в много състезания, като печели всички, с изключение на две. Получава и много награди, включително една от най-трудните за получаване - "Най-голямо подобрение". Мотивацията ѝ е маниакална, докато родителите ѝ не ѝ съобщават, че се местят във Ванкувър, Канада. Бианка изпада в депресия, причинявайки си травма на гърба от катастрофа по време на последното си състезание, като се класира на първо място. Бианка продължава да се пързаля с канадския олимпийски отбор, докато не успява да се справи с болката от контузията си, което я кара да направи избор, за който никога не е мислила, че ще обмисли.

Бианка завършва гимназия на 16-годишна възраст, след което отива да учи актьорско майсторство в "Джон Казабланка" във Ванкувър. Когато й предлагат стипендия, тя взема бързото решение да помага на баща си по целия свят - от снимачни площадки до бизнес пътувания. Знаейки, че има предимство, Бианка е много категорична, когато става въпрос за обучение в областта на филмовата индустрия.

През 2007 г. Бианка е поканена да направи първия си филмов дебют в "Пастирът" (2008) в ролята на Каси Робидо. През 2010 г. тя се появява във филма Frenchy (2010) като Бианка Банкс, чийто сценарист, режисьор, продуцент и изпълнител на главната роля е баща ѝ Жан-Клод Ван Дам. През 2010 г. изпълнява ролята на Анна Флинт в "Игри за убийства" (2011).

Бианка се връща в Калифорния и отново започва да се занимава с бързо пързаляне с кънки. Но през 2011 г. британската телевизионна мрежа ITV се обръща към семейството на Бианка с молба да направи документално риалити шоу, озаглавено; Jean Claude Van Damme: (2011 г.): "Зад затворените врати". След излизането на телевизионното предаване Бианка получава имейл от режисьора Доминик Бърнс, който ѝ предлага ролята на Кери, главната роля в неговия филм U.F.O. (2012). Тъй като това е първото ѝ истинско предложение, Бианка се възползва от шанса и заминава за Обединеното кралство, за да започне снимките, като ѝ се дава възможност сама да прави каскадите си и да спечели чудесни отношения с Доминик Бърнс, както и да участва в следващите му предстоящи проекти. Когато U.F.O. (2012) приключва, Бианка е изпратена директно в Румъния, за да изиграе ролята на Амалия в 6 Bullets (2012). След като се снима в два последователни филма, Бианка взема разумното решение да се заеме по-сериозно с актьорската си кариера. През следващата 2012 г. Бианка изпълнява ролята на Ашли във филма Welcome to the Jungle (2013).

Докато Бианка започне следващите си предстоящи проекти, тя се занимава с поддържане на форма и изразяване на себе си чрез поезия.

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани