Despicable Me 4 / Аз, проклетникът 4

| | | | | |
Despicable Me 4 / Аз, проклетникът 4

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Всичко в живота на любимия на малки и големи суперзлодей Гру, превърнал се в агент на Антизлодейската лига, изглежда повече от перфектно, като той, съпругата му Луси и техните момичета Марго, Едит и Агнес приветстват в редиците си най-новия член на семейството – Гру Джуниър.

Но бебе не се гледа лесно, особено когато имаш за „помощници“ вездесъщите жълти пакостници, а и прилично проклетият бебок има твърдото намерение да тормози баща си по всички възможни начини.

В добавка известният злодей Максим Ле Мал избягва от затвора и заедно с фаталната си приятелка Валентина се зарича да отмъсти на Гру, което налага цялото семейство да бъде преместено в безопасност в тайна квартира на АЗЛ. Но колко безопасно може да е положението, когато миньоните са наоколо, а и сърце-злодейско спокойно не седи и скоро Гру и семейството планират нещо дръзко.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

26-08-2024

8/10 Забавно приключение

Може и да са минали седем години от последното приключение на "Аз, проклетникът", но създателите са направили поредния си удар с четвъртата част от франчайза. Много смях и забавно приключение означават, че това е чудесен лек начин да прекарате времето пред екрана, както за малки, така и за големи. Отново виждаме Гру, децата и добрия стар Сирус Рамсботъм, но има и нов суперзлодей, който иска да отмъсти на Гру за над 30-годишна обида, Ако искате да се забавлявате и особено ако сте почитатели на филмите за Despicable Me/Minions, тогава определено бих ви препоръчал да видите този филм!

0


12-08-2024

6/10 Разочароващ филм!

"Аз, проклетникът 4" се срива и проваля на няколко нива. Историята е досаден шлагер, който не успява да улови искрата на предишните части. Злодеят, недостоен за наследството на франчайза, тромаво разочарование, което лесно се побеждава от кученце. Този неубедителен антагонист превръща филма в неприятно задължение, особено за феновете, които са инвестирали време в предишните части.

Но проблемите са по-дълбоки от един слаб злодей. Самият сюжет се усеща невдъхновен и филмът не успява да възстанови магията, която направи предишните филми толкова забавни. Това е незапомнящо се заглавие в поредица, която заслужаваше нещо по-добро.

0


12-07-2024

6/10 Познато забавление с няколко нови аспекта

"Аз, проклетникът 4", най-новата част от любимия анимационен франчайз, предоставя още от същите щури лудории и стоплящи сърцето моменти, които феновете очакват. Гру, озвучен от Стив Карел, се завръща със своите симпатични миньони начело, готов да се впусне в поредното диво приключение.

Филмът представя няколко нови герои, които добавят нова динамика към познатата смесица. Сюжетът, макар и донякъде предвидим, е изпълнен с достатъчно хумор и действие, за да забавлява зрителите. Миньоните, както винаги, крадат шоуто със своята комична игра и безсмислено бърборене, осигурявайки много смях както за децата, така и за възрастните.

Въпреки това, "Аз, проклетникът 4" се бори за нови постижения. На моменти сюжетните линии се чувстват рециклирани, а емоционалните удари, макар и ефективни, нямат въздействието на предишните филми. Качеството на анимацията остава на най-високо ниво, а гласовите изпълнения са постоянно силни, което гарантира, че филмът е приятен, дори и да не достига висотата на своите предшественици.

Като цяло "Аз, проклетникът 4" е забавен, семеен филм, който предлага добро забавление, въпреки своята познатост и липса на нови идеи.

0


Подобни филми

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани