Bad Boys: Ride or Die / Лоши момчета: Всичко или нищо

| | | | | |
Bad Boys: Ride or Die / Лоши момчета: Всичко или нищо

Гледай онлайн

Все още не сме открили къде може да гледате онлайн, но ще го направим :)

Резюме

В зрелищната екшън продукция вездесъщите детективи Лаури и Бърнет се отправят на най-личната си мисия до момента – да изчистят името на вече покойния капитан Конрад Хауърд от полицията в Маями, който е натопен за това, че е работил директно с наркокартели в продължение на години. С помощта на самия капитан, който е намерил начин да общува с тях от „отвъдното“, двамата се впускат по петите на врага, но много скоро от преследвачи се превръщат в преследвани. Дали и този път Лаури и Бърнет ще успеят да излязат победители, или най-накрая ще платят дан на непримиримите си различия? Какъвто и да е отговорът, едно е сигурно – където са Лошите момчета, вакханалията е неизбежна.

Тагове

Държава: United States

Сайтът filmitena.com е твоят помощник в избора на следващия филм, в него не могат да се гледат онлайн филми!

Коментари, мнения и ревюта

03-07-2024

9/10 - Страхотен филм

Не разбирам защо някои хора все още са на фазата на „Уил Смит“. Просто приключете с това. Не даваш 1/10 на подобен филм, освен ако не си тъп и не са те застреляли в главата. Да, това, което направи, беше лошо, но то няма нищо общо нито с филма, нито с действията му, защото не забравяйте, че той е актьор. Не забравяйте, че всички тези хора, които дават 1/10, все още са обидени от шамара и се опитват да бойкотират Уил Смит и неговата актьорска кариера. Не искам да включвам никакви спойлери, Лоши момчета: Всичко или нищо е забавен има страхотни комедийни реплики, страхотна актьорска игра и шегите са просто толкова смешни, така че не се лутайте да давате странни нереалистични оценки, само защото не харесвате актьора в реалния живот. Като цяло предложението ми е да го гледате за забавление.

0


07-06-2024

8/10 - Страхотно завръщане

След последния филм останахме малко разочаровани, нещо сякаш липсваше, но този филм наистина беше на ниво.

Двамата главни герои в Лоши момчета: Всичко или нищо, все още имат страхотна химия, но това се усещаше много повече като екипна работа с по-изявени персонажи около тях. Просто ще кажем #Reggierocks.

Няколко отлични операторски решения с много професионални камери и дронове, които се приближават навсякъде. Работата с пистолет от първо лице в един момент добави ново измерение. Маями изглежда красив с оранжевите и небесносините тонове.

Екшън с натрупване и добър главен герой в лицето на Ерик Дейн, въпреки че мотивът му и причината, поради която прави това, което прави, бяха доста глупави... Но все пак той го изигра добре, а и ако трябва да сме честни, не влизате в такъв филм с надеждата да разкажете история на нивото на Шекспир. Появяват се някои забавни образи, които предизвикват усмивка. Саундтракът е добър, а Лорн Балф изпълнява оркестрираната музика.

Има всичко, което бихте очаквали от продукцията на Майкъл Бей. Определено все още има живот във франчайза.

0


07-06-2024

6/10 - Надяваме се, че няма да има повече продължения

Това не означава, че този франчайз е изчерпал възможностите си, не. Но този филм сякаш е изчерпал и последното си късче забавление, без да изглежда излишен. И това е добре.

От четирите филма за Лоши момчета досега, този може би е този, който ми хареса най-много. Може би това е свързано и с факта, че това беше първият филм за Лоши момчета, който гледах на голям екран, което естествено направи преживяването по-вълнуващо и запомнящо се, но също така имам чувството, че Лоши момчета: Всичко или нищо има много неща, които го правят симпатичен - било то доста клишираният, но ефектен сценарий, препратките, екшънът, вълнението и най-вече невероятната химия между Уил Смит и Мартин Лорънс.

Като цяло филмът е доста забавен и макар че не всички шеги се получават, все пак е прилично смешен и същевременно забавен.

0


Подобни филми

Коментари

Абигейл
5/10 - Пропилян потенциалРядко се с
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани