The Garfield Movie / Гарфилд: Филмът

| | | | | |
The Garfield Movie / Гарфилд: Филмът

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

В изключително забавната и колоритна продукция животът на Гарфилд е „перфектното суфле“, до момента в който всичко се спихва. След неочаквана среща с отдавна изгубения си баща – мърлявия уличен котарак Вик – Гарфилд и неговият осиновен брат кучето Оди са принудени да се откажат от съвършено разглезения си начин на живот и да се превърнат в съучастници на Вик в един комичен и вълнуващ обир с неочаквано високи залози...

Тагове

Държава: United States, United Kingdom, Hong Kong

Коментари, мнения и ревюта

03-06-2024

5/10 - Гласът

Не мислех, че това ще е важно за мен, но е се оказа от голямо значение: Гарфийлд е по-известен с дрезгавия си, „мързелив“ глас. Не че мразя актьора, но ми се струваше, че Гарфийлд в този филм няма да такъв ефект, точно заради актьора в главната роля.

Крис Пат обаче се справя чудесно с озвучаването. Както и всички останали!

Искам да кажа, че филмът сам по себе си е добър. Ако всичко изброено дотук не ви притеснява, би бил чудесен избор да го изгледате. В началото може да е малко забързан, но по-късно темпото ще се нормализира. В заключение, Гарфийлд: Филмът е добър.

0


24-05-2024

8/10 - Страхотен филм!

Хареса ми Гарфийлд: Филмът, като дългогодишен фен на героя и поредицата, очаквах с нетърпение нов филм за Гарфийлд и не ме разочароваха. Филмът свърши добра работа, като запази героите, които вече познаваме, верни на себе си, а също така извърши прекрасна препратка и към героите, които този филм въвежда във вселената на Гарфийлд. Крис Прат изненадващо се справи много добре с ролята на титулярния котарак, както и останалите актьори, които озвучиха филма - всички се справиха фантастично. Сюжетът на филмите е доста прост и има няколко клиширани момента, които сякаш отнемат от прецизната работа, но това не повлия на любовта ми към този филм. Гарфийлд: Филмът е като кутия, пълна със забавни моменти и смешки, които изскачат, веднага щом я отвориш. Този филм е чудесен за хора от всички възрасти и горещо ви препоръчвам да отидете и да го видите.

0


24-05-2024

2/10 - Разочарование за феновете

Вижте, обичах да чета комиксите за Гарфийлд, докато растях, но за съжаление, въпреки няколкото добри моменти, това е бледо копие на една страхотна детска история.

Анимацията е солидна, със симпатичен дизайн на героите, който се отразява перфектно на комиксите за Гарфийлд, обстановка и среда с добро използване на цветовете, осветлението и фоновия дизайн. Звуковият дизайн и саундтракът са доста добри. Но това е всичко. В сюжетно отношение е разхвърлян. Гарфийлд и Оди са интересни герои, обаче филмът не им дава достатъчно време да блеснат, а за сметка на това включва нови герои, които са безинтересни и доста непоносими.

0


Подобни филми

Коментари


6/10 Губи се същносттаТози филм не
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани