Monkey Man / Мънкимен

| | | | | |
Monkey Man / Мънкимен

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

В Мънкимен се сблъскваме със стремежа на един човек да отмъсти на корумпираните лидери, убили майка му, които продължават системно да тормозят бедните и безправните, за да задоволят собствените си интереси. Вдъхновен от легендата за Хануман – икона, олицетворяваща силата и смелостта, героят Кид - анонимен млад мъж, изкарва прехраната си в подземен боен клуб, където вечер след вечер, носейки маска на горила, е пребиван почти до смърт от по-популярни бойци за пари. След години на потискане на гнева си той открива начин да проникне в затворения кръг на зловещия елит на града. Докато травмата от детството му кипи, мистериозно белязаните му ръце отприщват експлозивно отмъщение и е време за разплата с хората, които са му отнели всичко.

Тагове

Държава: United States, Canada, Singapore, India

Коментари, мнения и ревюта

18-04-2024

8/10 Страхотен режисьорски дебют

Видях ранна прожекция на "Човекът маймуна". Имах добри очаквания от трейлъра и те бяха оправдани и надхвърлени.

Филмът започва добре и набира скорост за подобаваща арка на отмъщението, въпреки че на места е трудно да се проследи. За това допринасят колебливата работа на камерата, както и не особено ясният диалог.

Това, което обаче превръща филма от добър в страхотен, е последната третина. Музиката, екшънът, насилието, всичко това е толкова невероятно добре направено, особено за режисьор, който за първи път работи. Не можех да откъсна очи от него и не знаех какво да очаквам по-нататък.

Благодаря на Джордан Пийл, че спаси този филм от стрийминг, тъй като той заслужава да бъде видян на голям екран!

0


Подобни филми

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани