Ghostbusters: Frozen Empire / Ловци на духове: Замръзналата империя

| | | | | |
Ghostbusters: Frozen Empire  / Ловци на духове: Замръзналата империя

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Мислите си, че познавате Ловците на духове? Помислете отново. На 12 април легендарният франчайз се завръща на големия екран такъв, какъвто не сме го виждали досега с грандиозната продукция Ловци на духове: Замръзналата империя.

В Ловци на духове: Замръзналата империя Семейство Спенглър решава да напусне Съмървил, Оклахома и да се върне там, където започна всичко – емблематичната пожарна в Ню Йорк. Те се присъединяват към оригиналните Ловци на духове, които са разработили свръхсекретна изследователска лаборатория, за да отведат своята нетипична професия на следващото ниво! Но когато откриването на древен артефакт отприщва мистериозна зла сила, известна като Смъртоносното вледеняване, нови и стари Ловци трябва да обединят усилията си, за да защитят дома си и (отново?) да спасят света от грозящата го печална съдба.

Тагове

Държава: United States, Canada, United Kingdom

Коментари, мнения и ревюта

09-07-2024

5/10 - Забавен на места, но можеше да е много по-добър

Те можеха да направят много повече с този филм, но за съжаление сюжетът беше съвсем слаб, актьорите не бяха използвани, за да създадат същото представяне, което направиха в Ловци на духове: Наследство, и като цяло пробойните в сюжета бяха огромни.

Ако само бяха направили връзката с Наследство и бяха надградили историята от началото на филма, след което да започнат да въвеждат новите герои и по-убедителния сюжет, определено щяха да го направят по-добре.

Със сигурност няма да го гледам отново, специалните ефекти бяха добри, някои от комедийните моменти бяха забавни, други просто глупави.

0


07-06-2024

6/10 - Не е лош, всъщност ми хареса

Харесвам филми с добра история и богато изграждане на свят. Въпреки че оценката ми за този филм е 6/10, той все пак ми хареса и го гледах с удоволствие. Това е трилър и мистерия, които ме държаха в напрежение, тъй като исках да разкрия всяка загадка. Съществата бяха ужасяващи, не искам и да си помислям какво ще стане ако се сблъскам с някое от тях.

Съгласявам се с някои от отзивите, че част от героите ми се сториха странни и никой нормален човек не би постъпил по начина, по който постъпиха, ако беше в такава ситуация.

Едно нещо, което можеше да окаже голямо влияние, е добавянето на малко романтика в края - ще разберете, когато го гледате. Като цяло това не е умопомрачителна история, но ми хареса.

0


Подобни филми

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани