Godzilla x Kong: The New Empire / Годзила и Конг: Нова империя

| | | | | |
Godzilla x Kong: The New Empire / Годзила и Конг: Нова империя

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Епичната битка продължава! Новата глава от Монстър-вселената ще изправи могъщия Конг и страховития Годзила срещу смъртоносна заплаха, скрита в недрата на Земята, която заплашва тяхното и нашето съществуване. „Годзила и Конг: Нова империя“ разказва историята на тези титани, за да стигне до корените им.

Ще надникнем в мистериите на Островът на черепа и митичната битка, създала тези необикновени създания, свързани с човечеството завинаги.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

23-06-2024

6/10 Този филм трябва да се нарича Маймуната срещу Конг, което е по-подходящо

Във филма има много малко сцени с Годзила, само няколко отделни кадъра, включително финалната битка. Общото екранно време на Годзила вероятно е по-малко от 7 минути. Филмът е изпълнен с маймуни през цялото време, което го прави по-скоро независим филм за Конг, защото почти не показва Годзила, като Конг има много повече екранно време от Годзила. Имам чувството, че ролята на Годзила е добавена насила и се усеща откъсната от останалата част на филма. Освен това изобразяването на ШИМО е повърхностно, като не успява да покаже силата му, а Скар Кинг е представен като клоун; той дори не може да победи Кинг Конг един на един, липсва силен антагонист, което води до прибързано приключване на финалната битка. И накрая, имам един голям въпрос: защо режисьорът и сценаристите толкова много харесват маймуни?

0


29-05-2024

4/10 Куха земя за кух филм

Годзила х Конг е безспорно скучен и кух като въображаемия свят, който изобразява. По същество това е много забравима смесица от чудовища, която се стреми към висотата на епичното и ужасяващото; но вместо това служи на OTT нонстоп биещ се в гърдите слаугфест, задушен от безвкусен CGI. Прекаленото Monster WWE изглежда представено като нещо, в което създателите на филма вярват или смятат, че ще се хареса на публиката; сякаш е продукт на бездушна електронна таблица.

Тези уморени титани на отминалото кино са извадени отново в светлината на прожекторите, докато зрителят страда от сюжет, насочен към най-малкия общ знаменател. Ужасът на Кайджу е тук, но в много разводнено състояние.

Без диалог, защото това са само безсмислени ревящи зверове? Не е нужно да се плаща на никого, за да се напише добър сценарий.Прекалено много близки планове на зверовете през цялото време? Ами това удобно означава, че не е трябвало да анимират по-високобюджетни сложни сцени от по-интересен POV. Претоварване на сетивата, за да се отвлече вниманието на зрителя от пълната липса на реално съдържание? Орязването на ъглите е толкова очевидно, колкото повече гледате; вината се прехвърля върху зрителите, които продължават да търпят този лош стандарт на филмопроизводство отново и отново.

0


06-05-2024

9/10 Чудовищата могат да разкажат история без човешки диалог

Годзила и Конг: Нова империя е точно това, което ще получите. Филм за Кайджу, които намират своя път в света с утвърдената представа за съвместно съществуване с хората на тази планета! Тук пустата земя е обширно изследвана със страхотни визуални ефекти, а Конг прави изключително изпълнение! Бойните сцени са на място и придават голяма дълбочина на бруталността на ситуацията на Земята. Като фен на кайджу не бих могъл да искам нищо повече от това да видя как чудовищата се бият и спасяват планетата. Годзила е верен на формата си и обикновено всява ужас сред другите кайджу. Човекът осигурява своята безопасност. Толкова много се изкефих на този филм! Не очаквайте кинематографичен диалог и епична дълбочина.

Просто седнете удобно, отпуснете се и гледайте как чудовищата правят своите неща!

0


Подобни филми

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани