Kung Fu Panda 4 / Кунг-Фу Панда 4

| | | | | |
Kung Fu Panda 4 / Кунг-Фу Панда 4

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

След три смъртоносни приключения, в които По успява да победи свирепи злодеи от световна величина, Воинът дракон отново е призован от съдбата... най-накрая да си почине. По-конкретно, той е избран да стане Духовен водач на Долината на мира. Това създава няколко очевидни проблема. Първо, По знае толкова много за духовното лидерство, колкото и за палео диетата, и второ, той трябва бързо да намери и обучи нов Воин дракон, преди да може да се оттегли на новата си висока позиция.

Още по-лошо, носят се слухове, че наскоро в долината е била забелязана злата и изключително могъща магьосница Хамелеона – малък гущер, която обаче притежава силата да се превръща във всяко живо същество. Хамелеона е насочила своите малки алчни очи към Жезъла на мъдростта, чрез който би могла да призове отново всички велики злодеи, изпратени от По в царството на духовете.

Така че кунг-фу майсторът ще има нужда от помощ. Той я намира (донякъде?) в муцуната на изобретателния, хитър крадец Жен – лисица корсак, която наистина влиза под козината на По, но чиито умения ще се окажат безценни. В стремежа си да защитят Долината на мира от хищните нокти на Хамелеона, героите от нетипичното дуо ще трябва да намерят начин да работят заедно и да се превърнат в нещо повече от това, което са. Дали обаче това ще бъде достатъчно за постигането на мир и хармония?

Тагове

Държава: United States, China

Коментари, мнения и ревюта

19-06-2024

5/10 Чарът бавно изчезва

Великолепни визуални ефекти, забавни битки и голямо разнообразие от герои; чувствам, че децата, особено тези, които принадлежат към възрастовата група 5-10 години, ще си изкарат чудесно.

Тийнейджърите или зрелите възрастни обаче може да имат резерви към филма, особено тези, които са израснали с тази поредица и високо ценят франчайза. Те ще забележат намаляващия чар, губещата се същност и избледняващата магия на разказа, които някога са били видни, но сега са изчезнали.

Франчайзът за съжаление се е превърнал в дойна крава, която не служи на нищо друго освен на една-единствена цел: да изкарва пари за студиото и неговите ръководители. Мисля, че трябва да спрат сега!

0


23-05-2024

7/10 Прилична анимация

След много години "Кунг-фу панда 4" се завръща с По, който "съзрява" и е готов за нови приключения.

На първо място, този филм наистина ми се стори по-добър от третия. Беше хубаво да видим отново старите злодеи (което прави този филм труден за гледане, ако не сте гледали предишните, тъй като много от шегите и очарованието на филма ще бъдат изгубени) и имаше достатъчно забавни моменти, за да поддържа нещата леки.

Разбира се, сюжетът на филма беше предвидим, но като цяло беше приятен, а героите - симпатични, дори новите. Злодеят беше интересен, но твърде елементарен в края на краищата.

0


17-03-2024

6/10 Не е ужасен, но със сигурност не е добър

Мисля, че заглавието на моя коментар казва всичко. Ако трябваше да измисля дума, с която да опиша филма, тя щеше да бъде просто " приемлив". Аз се засмях няколко пъти, а децата ми (6 и 7 г.) го харесаха. В края на краищата, предполагам, че това са добре похарчени пари. При това аз съм голям фен на много франчайзи на DreamWorks, включително на първите 3 филма за КФП, като третата част е най-слабата от тях, но все пак е добро забавление. В сравнение с КП4, който всъщност не добави нищо към франчайза, 3-тият филм е шедьовър. Намирам, че темпото и хуморът на КП4 са на различни нива. Усещането беше по-скоро за съботно сутрешно филмче, отколкото за запомнящо се допълнение към филмовия поредица за КФП.

Така че в крайна сметка се радвам, че децата ми го харесаха, защото аз бързо ще забравя всичко за този филм. Когато се сетя за КФП, винаги с лекота ще ми идват на ум сцени като тази, в която По намира вътрешен мир в руините на селото си в КФП 2. Ще продължа да се смея на шегите в първите 3 филма, но дори сега ми е трудно да си спомня най-добрите шеги от КФП4, а току-що го гледах преди няма и час. Най-добрата, най-трайната част от този филм е връщането към злодеите от предишните филми. Иначе беше едно голямо цветно, бързо развиващо се "Мммеее".

Децата обаче ще му се насладят.

0


Подобни филми

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани