Miller's Girl / Момичето на Милър

| | | | | |
Miller's Girl / Момичето на Милър

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Талантлива млада писателка се отправя на креативна одисея, когато нейният учител ѝ дава задание, което оплита и двамата в сложна мрежа.

Докато границите се размиват и животите им се оплитат, професорът и протежето трябва да се изправят пред най-тъмните страни на своите същности, едновременно опитвайки се да опазят собствените си цели и нещата, на които държат най-много.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

19-02-2024

Разочароващо и безсмислено.

Харесва ми, когато диалогът на филма предоставя собствена оценка. Този филм беше "пресилен, без амбиция". Темпото на филма беше ужасно мъчително. Никога не е добър знак, когато напускам действието на филма и се оглеждам наоколо с мисълта " Седя в киносалон. " Мартин Фрийман е страхотен актьор, но сценарият абсолютно го провали. Талантът му беше така напълно пропилян. Намирам това за безнадеждно тъжно, тъй като очаквах толкова много от филма.

Филмът набляга на посредствеността на главния герой, а след това се опитва да го представи като злодей. Това просто не звучи достоверно. Сценарият просто продължаваше да липсва; и, беше трудно да продължа да натискам напред. Оставаха около 45 минути, а аз просто исках да свърши.

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Забавно, но с недостатъциКато
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани