Napoleon / Наполеон

| | | | | |
Napoleon  / Наполеон

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Пригответе се за зрелищен спектакъл за възхода и падението на великия френски император Наполеон Бонапарт.

Филмът е създаден от легендарния режисьор Ридли Скот, а в главната ролята влиза носителят на Оскар - Хоакин Финикс. „Наполеон“ е зашеметяващата мащабна продукция, която показва безмилостния път към властта през страстната връзка на императора с голямата му и единствена любов - Жозефин.

Филмът пресъздава гениалната военна стратегия и политическа игра на Бонапарт, в едни от най-епичните бойни сцени, снимани някога.

Тагове

Държава: United Kingdom, United States

Коментари, мнения и ревюта

04-12-2023

Ужасно.

Какво разочарование. Този филм е СКУЧЕН. Филм с огромен бюджет, добри актьори, за толкова очарователна и сложна личност като Бонапарт, участвал в повече от 60 битки и имал драми, триумфи и провали, които биха били достатъчни за няколко живота, е... СКУЧНО! Нищо не е добре обяснено, не е ясно кой кой е освен Наполеон и Жозефина. Няколко ненужни с*ксуални сцени между двамата. Още по-лошото е, че не е ясно защо френският народ би следвал и боготворял този Наполеон, както е представен в този филм, защото в този филм той изглежда посредствена личност, без особена харизма или необикновени способности. Освен това всичко на екрана изглежда сиво-синьо, без ярки цветове, и това е малко депресиращо. Харесаха ми само два елемента от този филм: музикалната партитура и костюмите.

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани