Dungeons and Dragons / Dungeons and Dragons: Разбойническа чест

| | | | | |
Dungeons and Dragons  / Dungeons and Dragons: Разбойническа чест

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Приключението Dungeons & Dragons: Разбойническа чест започва, когато изпеченият разбойник и бард Еджин (Крис Пайн) и неговият партньор – варварката Холга (Мишел Родригес) се заемат да си върнат съкровище, което с право са откраднали, но за нещастие са били заловени.

Еджин скоро открива, че въпросната ценност е в ръцете на бившия му приятел Фордж (Хю Грант), който също така е отвлякъл дъщеря му Кира (Клоуи Коулман). Тя е затворена в града, който Фордж управлява с помощта на мистериозен съветник Софина (Дейзи Хед) и за да успее да я спаси, Еджин ще има нужда от стабилна помощ.

Към него и Холга се присъединяват младият магьосник Саймън (Джъстис Смит), паладинът Зинк (Реге-Жан Пейдж) и друидът Дорик (София Лилис), но ще им стигнат ли силите? Защото докато се отправят на опасната си мисия, бандата разбойници се натъкват на най-голямото зло, познато на света, което, на всичкото отгоре, самите те са отприщили.

Тагове

Държава: United States, Canada

Коментари, мнения и ревюта

26-05-2023

8/10 Чудесно забавление!

Ще се постарая да не давам сойлери в този коментар.

Не познавам играта, но във филма преживях невероятни емоции, заради страхотните дракони, свирепите човекоядци и друговерци. Крис Пайн е се представя много добре в ролята изумително ловък крадец, но с добро сърце. Мишел Родригес е силно убедителна в ролята на Холга Килгор, варварка, която би поставила Зина в краката си. Любимият ми член на дружината на Пайн е София Лилис в ролята на Дорик, променяща формата си и враждебна друидка, която може да се превръща в мечка-сова, както и в други твари. Богато представен фентъзи свят с мисии, битки и магия, заменила изцяло науката. Хю Грант има поддържаща роля като забавен и хитър мошеник, който винаги има пъклен план, за това, как да направи схемите си още по-измамни. Дейзи Хед е Софина, магьосницата, която му помага… Армиите от немъртви и говорещите трупове не са зловещо, а по-скоро забавни. Не знам какво мислят истинските фенове за филма, но на мен ми хареса това heist/куест приключение, в което майсторски реализирано, благодарение на страхотни ефекти. Режисьори на филма са Джонатан Голдщайн и Джон Франсис Дейли, които са автори и на сценария заедно с Майкъл Джилио.

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани