Shazam! Fury of the Gods / Шазам! Яростта на боговете

| | | | | |
Shazam! Fury of the Gods / Шазам! Яростта на боговете

Стрийминг платформи

Резюме

Дарени със силите на боговете, Били и останалите деца от приемното му семейство все още се учат как да балансират между живота си като тийнейджъри и способностите си на супергерои.

Но над тях отново дебне заплаха, която може да унищожи целия свят. Дъщерите на Атлас са древни богове, които пристигат на Земята, за да търсят отмъщение. Те искат да намерят магията, открадната от тях преди векове. Така Били, тоест Шазам и семейството му, са въвлечени в опасна битка, за да спасят суперсилите си, живота си и съдбата на света.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

30-05-2023

8/10 Страхотно забавление

Страхотен филм... Изобщо не чувствах, че гледам филм на DC. В крайна сметка е много забавен. Имаше голямо количество екшън, правилните порции хумор и емоции, и всичко това беше допълнено с бързо темпо и страхотен CGI, който не позволи да видим бавни или скучни моменти. На всички е даден справедлив дял от екранното време, но главните две момчета, а именно Били и Фреди, са изтласкани до най-високия си потенциал. Никога не съм мислил, че ще го кажа, но Фреди (Джак Дилън Грейзър) беше най-добрият във филма. На неговия герой бяха дадени най-забавните и най-трогателни сцени, които оставиха повечето хора в киното със задушени гърл (без да давам спойлери), но това беше просто страхотно.

С една дума, филмът е пълно лятно забавление!

0


13-05-2023

4/10 Пропилян потенциал, за да бъдем честни

Първият "Шазам" беше доста добра изненада, особено в една толкова постоянно лоша филмова вселена, така че продължението би трябвало да използва това, което първият филм направи добре, като същевременно вземе под внимание критиките, тъй като точно това правят великите продължения. За съжаление тук случаят не е такъв.

Този филм не съдържа почти нищо от очарованието и нищо от сърцето на оригинала. Емоционалните моменти не въздействат по същия начин, както в първия филм, а хуморът изобщо не им се получаваше. В допълнение към липсващите емоционални моменти и болезнено незабавните шеги, филмът просто не го бива. Всички нови герои са забравими, CGI варира от приличен до боклук (какво, за бога са си мислели с този дракон?), историята е абсурдна, гост-звездите са ужасни и целият филм е просто безсмислен, особено като се има предвид новата посока, която DC поема.

Закари Леви все още е страхотен в ролята на Шазам. Харизмата и чарът му получават всички точки.

0


23-04-2023

3/10 Разочароващо продължение

Това беше меко казано много отчайващо продължение. В него нямаше нищо завладяващо. Това беше по-скоро кичозен филм на Дисни. Първият филм беше по-добър във всички аспекти, но не го гледайте с големи надежди.

Героите на Били и Фреди не са толкова интересни, колкото бяха в първия филм. Романтичният сюжет на Фреди е много типичен и неубедителен. Цялата история е предсказуема, както и всичко за всички злодеи. Основната грешка във филма е сценария. Нито един от злодеите не се усеща като истинска заплаха, независимо от тяхното поразяване и мотивите, които имат. Ние просто знаем, че са лоши, защото ни е казано, че са такива, но на екрана не се усети нищо заплашително.

Това, което направи финала на първия Шазам вълнуващ, беше да видим, че братята и сестрите на Били са получили сили. Този филм напълно отнема това вълнение, като не показва нито един от другите герои или техните индивидуални способности. Хуморът в този филм е пълен провал, тъй като той се опитва толкова много да превърне всеки ред от диалога в комедиен скеч.

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Забавно, но с недостатъциКато
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани