Scream 6 / Писък 6

| | | | | |
Scream 6 / Писък 6

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Сестрите Саманта (Мелиса Барера) и Тара Карпентър (Джена Ортега), както и близнаците Чад (Мейсън Гудинг) и Минди Мийкс (Джазмин Савой Браун) напускат Уудсбъро и започват нова глава от живота си в Ню Йорк. Ужасът обаче ги следва по петите – нов убиец надява маската на Гоустфейс и сякаш не следва нито едно от установените правила. Скоро броят на телата нараства неимоверно, а с всяка следваща жертва, самоличността и мотивите на убиеца изглеждат все по-мъгляви. По всичко изглежда, че този път оцелели няма да има. Наред с Барера, Ортега, Браун и Гудинг, в Писък 6 завръщане правят Кортни Кокс като емблематичната за франчайза Гейл Удърс, както и Хейдън Пенетиер като фаворитката на феновете от Писък 4 Кърби Рийд.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

08-05-2023

7/10 Доста недостатъци, но ми хареса повече от Scream 5

Прекалява с носталгията и понякога разочароващо подкопава собствените си залози, но това не може да попречи на Scream VI да бъде наистина добро продължение, което има убийствено начало, наистина брутален Призрак и постоянен поток от страхотни сцени, които се развиват с главоломно темпо.

Не се усеща толкова мета, особено в сравнение с предшественика си, но една от най-големите силни страни на Scream VI е, че наистина удвоява атмосферата на Скуби Ду, която поредицата има и винаги е най-добра, когато е усвоена.

Основната четворка (Барера, Ортега, Гудинг и Савой Браун) е страхотна, техните семейни връзки и приятелство са толкова правдоподобни, а цялостната им симпатия ги прави толкова забавни за гледане, доказвайки, че определено могат да издържат един филм, без да е необходимо да разчитат на наследени герои.

Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Джилет имаха истински талант за декори в последния филм и този път са станали още по-добри. Всяка сцена е умно създадена, изобретателна и непоносимо напрегната. Особени акценти са изнервящото пътуване в метрото и ранната престрелка в магазин за алкохол.

0


26-04-2023

1/10 Ужасно

Scream 5 беше достатъчно лош, за да създават продължение!!! Но Scream 6 беше ужасен!!! Имаш всички тези хора, които биват намушкани 20 пъти с нож, а устата им е разрязана и изкривена, но въпреки това те продължават да оцеляват и да ходят, сякаш нищо не се е случило!!! Нямаше никакви изненади. Това трябваше да е в Ню Йорк, но показаха само едни и същи декори в апартаменти. Ясно се знаеше кои са убийците и всичко беше нови герои, точно като в Scream 5. Разбирам защо Нийв Кембъл не искаше да се снима в този филм. Просто спрете този франчайз, защото става все по-зле с всяка изминала година!!! Мислех, че ще бъде по-добре, но очевидно отново съм в грешка!!!

0


12-04-2023

9/10 Проправя си път към най-добрите от тези филми

Scream е един от любимите ми франчайзи за убийства и след разочарованието, което получихме миналата година, бяхме скептично настроени да видим този, обаче Scream VI е абсолютно брилянтен и с лекота се превърна в един от най-добрите във франчайза.

Scream VI върши брилянтна работа, обвързвайки купища предистория и носталгия, като в същото време запазва героите и заподозрените приятни и свежи, режисурата в този филм е фантастична, с някои наистина напрегнати сцени, изпълнени с интензивен стрес, Джена Ортега и Мелиса Берера са блестящи тук. режисьорът пое истински риск в това колко кръв е показана, което да си приенаем, е повече от нормалното.

Освен това има един от най-добрите финали на целия франчайз, с брилянтен сюжетен обрат и прекрасни мотивации на злодеите.

Scream VI получава Отличен.

0


Подобни филми

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани