Trust Game / Игра на доверие

| | | | |
Trust Game / Игра на доверие
Video Thumbnail

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Емоционално наситената продукция с елементи на трилър отваря темата за психическото и физическото насилие, често скрити зад маската на добрите намерения. Това е история за силната, уверена и смела жена, която отказва да остане в ролята на жертва – защото човек няма власт над миналото, но може да избере какво да вземе от него.

Режисьор е Мартин Макариев, а сценарият е на Борислав Захариев. Идеята и инициативата за създаването на филма са на Яна Маринова, която вплита в него епизоди от своя живот и от личната съдба на майка си. Продукцията ще провокира разгръщането на по-задълбочен и открит обществен разговор по темата за домашното насилие и агресията у дома, както и за тормоза в работна среда. Статистиката сочи, че всяка трета жена у нас има подобен опит и само откровеният поглед към тези проблеми може да донесе така необходимата позитивна промяна.

Двете паралелни сюжетни линии проследяват съдбата на Даниела в миналото и нейната дъщеря Елена в настоящето – млади жени, които търсят най-правилния път към личното си щастие, но се сблъскват с ограничения, норми, предразсъдъци и натиск върху най-съкровеното човешко право – правото на свободен избор.

Тагове

Държава: Bulgaria

Коментари, мнения и ревюта

Подобни филми

Коментари


6/10 Губи се същносттаТози филм не
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани