Yasak Elma / Опасно изкушение

| | | | |
Yasak Elma / Опасно изкушение

Актьорски състав

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Алихан Ташдемир е красив, надменен и безкомпромисен бизнесмен, посветил живота си на работата. За него любовта не съществува. Години наред приятелката му Лал всячески се опитва да получи годежен пръстен, но усилията й остават напразни. Той открито заявява, че никога не ще се ожени.

Всичко се променя, когато Алихан прави нова инвестиция. Купува поредната компания, уволнява всички служители, но обстоятелствата го принуждават да не освобождава от длъжност Зейнеп и да я назначи за своя секретарка. Неусетно, без да осъзнава дори, Алихан се влюбва в своята нежна, но горда асистентка.

Йълдъз е сестра на Зейнеп, но двете се различават като деня и нощта. Йълдъз работи като сервитьорка в престижен ресторант и се надява скоро да сключи брак с богатия си любовник.

Не след дълго красивата блондинка разбира, че няма никаква надежда да се омъжи изгодно и поради тази причина приема дръзкото предложение на Ендер Аргун. Жената е съпруга на неприлично богатия Халит Аргун, с когото желае да се разведе, но без да губи социалното си и финансово положение. Задачата на Йълдъз е да съблазни Халит, за да може Ендер да го обвини в изневяра. Всичко върви по план, но Ендер няма никаква представа, че Йълдъз възнамерява да стане следващата госпожа Аргун.

Тагове

Държава: Turkey

Коментари, мнения и ревюта

Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Ще гледат

Последно изгледани