Operation Fortune: Ruse de guerre / Операция Форчън: Троянски кон

| | | | | |
Operation Fortune: Ruse de guerre / Операция Форчън: Троянски кон

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Екшън развлечението има ново секси име – Орсън Форчън

Този март емблематичният режисьор и сценарист Гай Ричи (Гепи, Шерлок Холмс, Мъжът от U.N.C.L.E.) и световната екшън звезда Джейсън Стейтъм отново обединяват сили за най-шеметната си колаборация до момента – шпионската комедия Операция Форчън: Троянски кон.

В центъра на историята е супер шпионинът Орсън Форчън (Джейсън Стейтъм), който трябва да попречи на богатия търговец на оръжия Грег Симъндс (Хю Грант) да се сдобие със смъртоносна нова технология, която може да промени световния ред. Въпреки че работи с едни от най-добрите агенти в света (Обри Плаза, Кари Елуис, Бъгзи Малоун), това не е достатъчно, когато трябва да се справиш с изпечен престъпник от ранга на Симъндс. Подходът трябва да е нестандартен, но изпитан и за целта Форчън вербува свой „Троянски кон“ в лицето на най-голямата звезда на Холивуд Дани Франческо (Джош Хартенет), който трябва да им помогне в тяхната, излизаща от всякакви рамки, суперсекретна мисия да спасят света.

Незабравимо кинопреживяване, изпълнено със забележителен екшън, колоритни герои, остър и хаплив диалог, редица нелепи ситуации, хумор и намигване към жанра, Операция Форчън: Троянски кон ще предложи на зрителите всичко това, но и много повече, така, както само неповторимият Гай Ричи умее.

Тагове

Държава: United States, China, Turkey

Коментари, мнения и ревюта

12-02-2023

7/10 Забавни нелепици

Ако искате да се забавлявате с леко сърце и сте харесали Bullet Train, тогава Operation Fortune ще ви допадне.

Действието се развива бързо, героите са безгрижни (Хю Грант е в пълен възторг), а диалогът е забавен. Много често ще използвам "нямаш капацитет за това"!

Прибавете нарцистична филмова звезда и Кари Елвес (много се радвам, че напоследък той получава все повече големи роли в киното) и ще получите филм, който ще ви накара да се усмихвате от началото до края.

0


25-01-2023

5/10 Професионално вземане на пари

Силно разочарован от този филм. Не знам дали имах прекалено големи очаквания, но филмът беше огромно разочарование.

Актьорската игра беше посредствена(с изключение на г-н Грант), действието беше безсмислено и тъпо през повечето време, комедийните изцепки бяха бавни и твърде редки.

Самата история е това, което наистина дърпа този филм надолу, предпоставката е лоша, невъобразима и пълна с дупки. Сценарият изглежда прибързан, диалогът е отвратителен, а репликите са в изобилие и не са смешни.

Филмографията е ок, има няколко добри сцени, но по-голямата част е необичайна, но не в добрия смисъл на думата.

Като цяло този филм(франчайз, ако им се размине) за съжаление е просто огромен кеш грабеж без истинска същност.

Ако не беше на Гай Ричи никой нямаше дори да знае, че съществува.

1


Подобни филми

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани