Violent Night / Брутална нощ

| | | | | |
Violent Night / Брутална нощ

Стрийминг платформи

Резюме

Внимавайте какво си пожелавате

Тази Коледа „тиха нощ, свята нощ“ ще бъде мираж. Тази Коледа се готвим за Брутална нощ – експлозивен, изпълнен с много черен хумор екшън от режисьора на Хензел и Гретел: Ловци на вещици Томи Виркола и продуцентите на хитовете Никой, Джон Уик, Атомна блондинка, Дедпул 2, Бързи и яростни: Хобс и Шоу и Убийствен влак, който ще ни разкрие, че винаги трябва да „залагаме на червено“.

Навръх Бъдни вечер група въоръжени наемници проникват в имението на богато семейство с идеята да осъществят най-лесния и голям удар в живота си, в размер на 300 млн. долара. Всичко върви по мед и масло, докато не се натъкват на най-очаквания белобрад гост по това време от годината, който обаче съвсем не е милият и добродушен старец, когото всички познаваме. Свършил най-важната си задача за вечерта, Дядо Коледа е твърдо решен да не изневерява на принципите си и да се измъкне през комина, без да се замесва в хорските проблеми, но искреното желание на малката Труди, хваната за заложник с останалата част от ексцентричното си семейство, го въвлича в конфликта и скоро всички непослушни ще открият, че липсата на подарък за празника ще е най-малката им грижа.

Първият трейлър на Брутална нощ ни запознава с нетипичния Дядо Коледа в лицето на звездата Дейвид Харбър (Stranger Things, Хелбой, Черната вдовица) и разкрива неподражаемата атмосфера на филма, който умело комбинира елементи на екшън трилър, комедия и вълшебна приказка. Отдаващ почит на коледни класики като Умирай трудно и Сам вкъщи, Брутална нощ ще предложи на зрителите в киносалона едно различно, празнично развлечение.

Режисьор на Брутална нощ е Томи Виркола (Мъртвешки сняг, Хензел и Гретел: Ловци на вещици), по сценарий на Пат Кейси и Джош Милър (Соник: Филмът, Соник: Филмът 2). Продуценти са Дейвид Лийч (Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Убийствен влак), Кели Макормък и Гай Данела, a в ролите са Дейвид Харбър, Джон Легуизамо, Еди Патерсън, Кам Джигандей, Алекс Хасъл, Алексис Лаудър, Бевърли Д‘Анджело и др.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

09-01-2023

Заглавието на филма си пасва точно с действията ,които се развиват във филма. Лично на мен ми хареса. Има екшън и смях. Не препоръчвам да се гледа от деца, защото...има брутални сцени ,както и доза смях.

0


28-12-2022

10/10 Брутална наслада

Толкова чудесно изпълнение на трилър/комедия, в която Дядо Коледа е героят! Дейвид Харбър е абсолютно перфектен за тази роля има най-добрия глас, а е наслада да го гледаш във всичко, което участва! За мен това е един от най-добрите коледни филми заедно с Bad Santa. Определено ще се съглася с всеки, който е харесал "Брутална нощ", това е страхотна смесица от "Сам вкъщи", "Джон Уик" и всеки коледен филм на ужасите. Томи Виркола режисира чист взрив от забавление!

0


03-12-2022

8/10 Брутална нощ е модерна коледна класика!

"Violent Night" е една от най-големите изненади на годината, която моментално се превръща в съвременна коледна класика! Дейвид Харбър умело се превъплъщава в шокиращо брутална, дива версия на Дядо Коледа, която някак все още носи прекрасни послания.

Бойните сцени включват наистина брутални каскади, за да осигурят неизмеримо количество кървища. Креативното използване на коледни песни ще накара публиката да се разплаче от смях.

Блестяща почит към класиката на сезонния жанр, която трябва да се види в препълнен киносалон!"

0


Подобни филми

Коментари

Пришълецът: Ромул
8/10 Отговаря на всички изисквания и дава мал
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани