Bullet Train / Убийствен влак

| | | | | |
Bullet Train / Убийствен влак

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Зак Олкевич е автор на сценария, базиран на японския роман „Maria Beetle“ на Котаро Исака.

В романа петима убийци се озовават във високоскоростен влак, известен още като влак стрела от Токио до Мориока, който спира само на няколко спирки. Постепенно убийците откриват, че мисиите им не са зависими една от друга. Все пак големият въпрос е кой ще слезе жив от влака и какво го очаква на крайната спирка.

Тагове

Държава: Japan, United States

Коментари, мнения и ревюта

10-10-2022

Опитва се толкова силно да бъде филм на Куентин Тарантино, но тук актьорската игра е посредствена до некадърна. Екшънът е копиран от Hong Kong филмите, сюжетът е глупав, но най-големият проблем е, че е толкова предсказуем.

Кървавите сцени са смешни. Има едно-две места, които разсмиват за няколко секунди, но ударите са толкова жалки и актьорската игра е толкова слаба.

CGI е добре. Но музиката е прекалено драматична. Някои сцени са нелогични и просто пресилени.

Още в началото за малко да заспя. Безсмислени и повърхностни приказки, типичен американски екшън, нищо иновативно, нищо впечатляващо. Забавен е, ако сте заклещени вкъщи и няма какво друго да гледате, тогава е ОК да го пуснете.

0


17-08-2022

Забавен, смешен и див

Това е изключително забавна екшън-комедия, която има стил. Изключително забавна и малко скандална е, като не трябва да се приема твърде сериозно. Изпълнена е със забавни и запомнящи се моменти. Екшънът е страхотен, добре заснет и изчистен, което не е изненада, идващ от човека, режисирал "Джон Уик", "Атомна блондинка" и "Дедпул 2".

Има един тон герои и всички те ми харесват. Актьорският състав се справя чудесно, особено Брайън Тайри Хенри и Арън Тейлър-Джонсън. Спомням си, че за пръв път видях Брайън Тайри Хенри в "Атланта" и наистина харесах тази роля. Оттогава насам той е поемал много различни роли и се е справял прекрасно. И без това смятах, че Арън Тейлър-Джонсън е страхотен актьор, но начинът, по който той напълно се превъплъщава в героя си, е забележителен. До такава степен, че не виждате Арън Тейлър-Джонсън. Буквално не разбрах, че е той, докато не се появиха надписите.

Ако трябва да измисля негативи, бих казал, че на моменти е малко забързан, но не достатъчно, за да ме откъсне от него. А историята е малко заплетена, но аз успях да проследя всичко.

В крайна сметка си прекарах страхотно с този филм и определено бих го гледал отново, въпреки че ще включа субтитри, тъй като някои диалози бяха трудни за разбиране по подобие на Snatch.

0


Подобни филми

Коментари

Borderlands: Тайната реликва
4/10 Още една неуспешна адаптация на видеоиг
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани