DC League of Super-Pets / DC Лигата на супер-любимците

| | | | | |
DC League of Super-Pets / DC Лигата на супер-любимците

Стрийминг платформи

Резюме

В “DC Лигата на супер-любимците,” суперкучето Крипто и Супермен са неразделни най-добри приятели, споделящи едни и същи сили, борещи се рамо до рамо с престъпността в Метрополис.

Когато Супермен и останалите герои от Лигата на справедливостта са отвлечени, Крипто трябва да убеди група животни от приюта – Ейс хрътката, ПиБи прасето-боец, Мъртън костенурката и катерицата Чип да овладеят новопридобитите си сили и да му помогнат да спаси супергероите.

Тагове

Държава: United States

Коментари, мнения и ревюта

17-08-2022

Приятна изненада

Нямаше да гледам този филм. Искам да кажа, че трейлърите не бяха лоши, но имах чувството, че това ще бъде просто филм, изпълнен с шеги за пр*дни. Положителните отзиви, които дойдоха в началото, бяха толкова изненадващи, че ме накара да си купя билет. Прибрах се вкъщи преди няколко часа и филмът не беше революционен или нещо подобно, но беше приятно, сърдечно забавно време в киното.

Този филм е сладък, изпълнен с действие, сърдечен и... емоционален. Всички герои бяха забавни и симпатични, особено Крипто и Ейс, кучето на Батман. Филмът даде на Ейс предистория, която беше много трогателна и те удря в чувствата, което определено НЕ очаквах. Анимацията изглежда доста добре на големия екран, но не е нещо безумно. Намирам я за МНОГО по-добра от това, което очаквах. Ако трябва да бъда честен, да, имаше шеги за г*вна, пр*дня и пишкане, но мисля, че сърдечният, емоционален характер на филма засенчи шегите.

Ако притежавате куче или какъвто и да е домашен любимец и сте фенове на DC, препоръчвам ви да изгледате филма, защото е приятно, забавно прекарване на времето и добър начин да прекарате час и половина.

0


Подобни филми

Коментари

Дедпул и Върколака
7/10 Добър еТова е първият филм на
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани