Uncharted / Uncharted: Извън картата

| | | | | |
Uncharted / Uncharted: Извън картата

Стрийминг платформи

Все още не сме открили в коя стрийминг платформа е наличен филмът, но ще го направим :)

Резюме

Уличният крадец Нейтън Дрейк (Том Холанд) е вербуван от опитния ловец на съкровища Виктор „Съли“ Съливан (Марк Уолбърг), за да намери златото, загубено от Фердинанд Магелан преди повече от 500 години. Това, което започва като лесен и бърз обир, се превръща в надпревара около цялото земно кълбо, срещу безмилостния Монкада (Антонио Бандерас), който вярва, че той и семейството му са законните наследници на загубеното съкровище. Ако Нейт и Съли успеят да дешифрират уликите и да решат една от най-старите мистерии в света, те ще намерят съкровище на стойност 5 милиарда долара и може би дори отдавна изгубения брат на Нейт... но само ако могат да се научат да работят заедно.

Тагове

Държава: United States, Spain

Коментари, мнения и ревюта

21-08-2022

Забравим. Това е посредствено имитаторско филмче, което ще ви послужи за безмозъчно забавление, но не очаквайте оригиналност или качество.

Наистина съм щедър с 6 звезди, защото този филм не е нито наистина забавен, нито наистина вълнуващ.

Не е добър? CGI ефектите са доста специални, но лично на мен често ми става скучно, когато CGI ефектите са единственото нещо, което държи филма на повърхността. И на практика има само 2 сцени със CGI зрелища, които заслужават внимание и дори те ми се сториха малко пресилени и скучни.

Да забравим за историята. Това е просто поредният приключенски филм, като "Карибски пирати" срещнал "Национално съкровище". Ще свърши работа, ако няма какво друго да гледате, но не очаквайте някаква оригиналност, не очаквайте много смях и не очаквайте и много вълнуващ екшън...

0


Подобни филми

Коментари


6/10 Губи се същносттаТози филм не
× Моля изберете жанр

Гледат в момента

Ще гледат

Последно изгледани